1
Ostali sportovi

OLIVERA JEFTIĆ NIJE RAVNODUŠNA: Nisam samo ja, svi smo zabrinuti!

Objavljeno: 18.02.16 u 11:44

Zika virus brine atletičare pred Olimpijske igre u Brazilu.

Srpska atletičarka Olivera Jeftić već neko vreme se priprema u Keniji za nastup na Olimpijskim igrama. Ipak, glavna tema nisu igre već zika virus:

– Ne samo ja, zabrinuti su svi atletičari i atletičarke s kojima treniram i razgovaram svakodnevno. Svi smo ovde jedna porodica, koju je dodatno zbližila ista strepnja, zajedno pratimo vesti iz Latinske Amerike, rekla je Jeftićeva za Blic.

Iako je navikla na ujede insekata, priznaje da joj nije svejedno

– U Africi sve ove godine navikla sam na ujede insekata, ali zika me ne ostavlja ravnodušnom. Čujem da će maratoncima biti preporučeno da trče u opremi sa dugim nogavicama i rukavima. Biće to ogromno opterećenje i iskušenje na stazi dugoj 42 kilometra, šok za organizam. Opet, kako trčati, kako se odbraniti od komaraca u disciplini koja traje dva i po sata ako nastupimo u šorcevima i majicama s kratkim rukavima. To je nemoguće!, zaključila je Olivera jeftič

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter