0
Tenis

FOTO: STARSPORT

VTA DUBAI: Neugodne rivalke na startu za Jelenu i Anu

Objavljeno: 15.02.16 u 15:35

Najbolje teniserke sveta ove nedelje igraju na WTA turniru u Dubaiju(premier kategorija), a Srbija će u glavnom žrebu imati dve predstavnice – Anu Ivanović i Jelenu Janković.

Srpske teniserke imaće težak posao u uvodnoj fazi turnira. Anu Ivanović na startu očekuje duel sa naturalizovanom Australijankom Darijom Gavrilovom, koja je savladala našu teniserku u jedinom dosadašnjem susretu – prošle godine na turniru u Rimu.

Ukoliko preskoči prvu prepreku, Ana će u narednoj rundi igrati protiv prvog nosioca i ujedno branioca titule – Simone Halep.

Jelena Janković svoj nastup u Dubaiju počinje mečom protiv mlade Švajcariknje Belinde Benčić, sa kojom ima negativan skor u međusobnim duelima, budući da je zabeležila samo jednu pobedu, a protivnici na istoj čestitala dva puta.

U slučaju da savlada finalistkinju turnira u Sankt Peterburgu, u drugom kolu će igrati protiv pobednice okršaja Kamila Đorđi – Andrea Petković.

Turnir u Dubaiju igra se od 15. do 20. februara, a ukupan nagradni fond iznosi 2.000.000 dolara.

Pripremio: Viktor Veličković

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter