1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GRMELO I U SLOVENIJI: Grobari i košarkaši Partizana zajedno otpevali dobro poznatu pesmu (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.16 u 11:55

Pobeda kojom je Partizan i definitivno obezbedio opstanak u ABA ligi i najavio borbu za peto mesto obradovala je navijače crno-belih, kako one kraj malih ekrana tako i one koji su bili na licu mesta.

Posle jučerašnjeg trijumfa protiv prvaka Slovenije Tajfuna košarkaši kluba iz Humske zajedno sa nekoliko desetina navijača otpavali su dobro poznatu pesmu „Volim ga ko’ oka dva“.


(Izvor: Youtube/goran prskalo)

Zanimljivo je da su i Partizanovi Amerikanci vrlo brzo naučili reči i nisu uopšte zaostajali sa igračima sa ovih prostora.

Partizan je petom pobedom u poslednjih šest mečeva uspeo da se probije do petog mesta na tabeli odnosno tu poziciju deli sa Cibonom i Zadrom koji takođe imaju skor od 11 trijumfa i 13 poraza.

Pogledajte i na koji način se slavilo u svlačionici odnosno kako je domaćin pokušao da isprovocira crno-bele.

0
0
1 Komentara
  1. Partizan je van zone opstanka odavno. Utakmica jeste bila bitna, ali je Tajfun odavno ispao. Molim vas da proverite još jednom propozicije. Koliko vidim svi prepisujete jedni d drugih i pišete isto. Ali u propozicijama ABA lige piše da će ABA liga naredne sezone imati 2 tima manje. Jedan manje je Tajfun, a drugi koji ispada nije pretposlednji! Ispašće klub iz zemlje koja gubi predstavnika na osnovu nacionalne tabele uspešnosti klubova učesnika. Da bi Srbija imala i sledeće sezone 4 kluba, morala bi da bude prva na toj listi. To je sada NEMOGUĆE, jer više nemamo ni teorijske šanse da preteknemo Crnu Goru. Dakle drugi klub koji ispada biće iz SRBIJE, nažalost. Dakle tri prvoplasirane ekipe iz „naše“ KLS lige će učestvovati u ABA ligi naredne sezone. Od sadašnja četiri učesnika (Zvezda, Partizan, MEGA, Metalac) i eventualno nekoga iz sadašnje nacionalne lige (FMP, Borac), se „traže“ 3 učesnika ABA lige naredne sezone.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter