0
Evroliga

KAD OBRADOVIĆ POLUDI: Jurceven nam zabio nož u leđa

Objavljeno: 12.02.16 u 17:38

Mladi centar poprilično razbesneo Željka Obradovića. A kako i ne bi?

Na konferenciji za medije nakon meča Evrolige sa Unikahom, Željko Obradović se dotakao Omera Jurcevena, čiji je postupak opisao kao „zabijanje noža u leđa“, nakon što je mladi košarkaš otišao na „Global kamp“ bez pitanja kluba da li ima potrebe da ostaje.

– Reći ću vam nešto o Jurcevenu. Njega tim ne zanima, stalo mu je samo do njega samog. Otišao je u Toronto na bez pitanja i ostavio tim na cedilu. Ovu utakmicu smo odigrali sa nekoliko povređenih igrača, a on nije ni pitao da li je možda potreban timu.

Obradović se nije tu zaustavio:

– Dva meseca smo ga čekali, rekao je da treba da razmisli da li će potpisati ugovor, da bi na kraju odbio. Verovali smo u njega, misili da je budućnost kluba, a on nam ovako vraća. Znate li, sem Dončića, nekog momka od 17 godina koji u ovako velikom klubu igra ovoliko? Ne znam o čemu razmišlja. Želi da ide u NCAA? Ali ovde je igrao tri godine, dobijao platu, sad želi da ide? Eto, to je Omer Jurceven.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter