0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADI ZVEZDAŠ NE KLONE DUHOM: Zahvalan sam zbog ogromne podrške, verujem u saigrače!

Objavljeno: 12.02.16 u 17:02

Uprkos teškoj povredi, veliku Zvezdinu nadu ne napušta optimizam.

Luka Adžić je na pripremama doživeo tešku povredu zbog koje je morao biti operisan, i nakon koje mu predstoji duga pauza. Ipak, prvi znaci nakon operacije su i više nego dobri:

– Operisan sam pre tačno deset dana i sada se osećam stvarno odlično. U četvrtak je bila prva kontrola i svi su zadovoljni mojim napretkom, jer je iznad proseka. Već sam počeo i sa laganim vežbama koje imam svaki dan i to mi odgovara, rekao je Adžić za „Žurnal“.

Prema najavama lekarske komisije u Rimu, pauza bi trebalo da traje oko četiri meseca, nakon čega će Adžić moći da se vrati punim treninzima:

– Dobio sam dosta poruka podrške i svima bih se zahvalio jer mi to mnogo znači. Jedva čekam da se 22. februara vratim u Beograd i vidim sa saigračima i drugarima. Neću biti tu za prvo kolo u nastavku prvenstva, ali s obzirom na to da sam video kako ekipa dobro radi i šta sve može, ne sumnjam u odličan start protiv Mladosti, rekao je Adžić za kraj.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter