7
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

VREME JE ZA POJAČANJA: Novi igrač konačno stiže u Humsku

Objavljeno: 08.02.16 u 09:16

Pripreme Partizana na Kipru polako se primiču kraju odnosno ostalo je samo još da u utorak odigraju poslednji prijateljski meč nakon čega sledi povratak u Beograd.

U srpskoj prestonici crno-bele će verovatno sačekati novi igrač Partizana Sejdubu Suma, koji se već nekoliko nedelja spominje kao potencijalno pojačanje.

Pričalo se da bi ceo posao mogao da bude gotovo do nedelje uveče, međutim kako prenose Večernje novosti ova saga epilog bi trebalo da dobije danas odnosno očekuju se pozitivne vesti iz Kuvejta gde je internacionalac iz Gvineje Bisao igrao kao pozajmljeni igrač Slovana iz Bratislave.

Znate li od koga je učio „makazice“ Valeri Božinov i za koga će igrati Andrija Živković protiv Partizana?

0
0

7 Komentara

  1. Zao mi je Teodore sto nisi u pravo a voleo bi da jesi.Zvezda nas je zeznula ovu sezonu ali kako stvari stoje vidim da ce i narednih nekoliko, ZIV BIO PA VIDEO. Nadam se da cemo bar nekako da se domognemo lige evrope….ISTINA JE STRASNA I BOLI

    0
    0
    Odgovori
  2. Realno, vi ste potpuno nebitni, ni vi ni oni slaninari iz NS. jer mi gledamo dugorocno a ne kao vi. kao da vam je smrt za vratom , toliko ste kaptisali za tim prvim mestom. Eto vam ga pa da vidimo kako ce te opet preziveti kajrat! Partizan u narednom sampionatu sve vraca sa kamatom. Ponavljam, nebitni ste skroz. Barem za sampiona, ostali neka se redaju kako hoce, ali ne za dugo!

    0
    0
    Odgovori
  3. Najbolje da dovedu Grubjesica kao centarfora.ja sam partizanovac do koske ali ovi su moroni i prevaranti kao i njihovi predhodnici.i sve mi se sgrozilo i da gledam fudbal koji lici na seosku ligu a i da slusam njihove prazne price o strasnim pojacanjima i podmladjivanju tima kad sledece godine ce da prodaju sve sto vredi i da dovedu ispusene lule kao velikaaaa pojacanja

    0
    0
    Odgovori
  4. Moramo imati jos jednog cfora ako Abu ode. A i bolje je sad uzeti dobrog igraca sve i da on ostaje. Da bi se adaptirao za sledecu sezonu nakon juna. Ndlowu sa Kipra mi se nesvidja ali ovaj Nwamba iz Moravica je pakleno dobar igrac, koji odlicno igra i 10tku. Sa njim i Sumom ,Partizan ce sve zivo da gazi uz ovu supertalentovanu mladjariju. Uz njih momci ce brze da fudbalski sazrevaju i izbruse svoj neosporni ogromni potencijal i talenat. Bila bi greska da ne dovedu Nwambu iz Slovacke, zaista je pakleno dobar.

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi li mislio da ce sve da gaze u plej autu ili na pripremama protiv petoligasa?Sine,ovakvoj Zvezdi i Vojvodini,nece prici jos godinama sa ovim sastavom,cak i sa ta 2-3 pojacanja.Opet ce na polusezoni biti minus 26,ne brini.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter