1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EL: Kada Teo ovako pleše, za CSKA ne postoji granica (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.16 u 20:31

Moskovski CSKA ostvario je novu pobedu u TOP 16 fazi Evrolige, ovog puta nad Žalgirisom u Litvaniji rezultatom 94:59.

Ako se i postavljalo pitanje pobednika u utakmici dva istočnoevropska tima, sve je otklonjeno već u prvoj četvrtini. Miloš Teodosić je dirigovao, a ostali igrači Mmoskovskog tima igrali po njegovim notama i sve je bilo jasno još na samom početku.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Želgiris je imao šansu jedino kada je Teodosić išao na klupu da odmori, jer je tada CSKA bio dosta sporiji. Kapiten reprezentacije Srbije je večeras na parketu proveo 23 minuta i za to vreme je ubacio 20 poena, podelio četiri asistencije i uhvatio tri lopte.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Bilo je i dosta situacija kada je Teo oduševljavao svojim dodavanjima, ali njegovi saigrači to nisu pretvarali u asistencije, ali to nije umanjilo njegovu još jednu izvrsnu partiju, kojom je CSKA došao do trijumfa od čak 35 poena razlike – 94:59.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Pored njega, Nando De Kolo je postigao 19, a Džoel Frilend 13 poena, dok je na drugoj strani jedino Paulijus Jankunas imao dvocifren učinak od 16 ubačenih poena.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evroliga, rezultati:

Četvrtak:

Cedevita – Panatinaikos 60:78
Darušafaka – Crvena zvezda 69:66
Brose Baskets – Barselona 74:70
Unikaha – Lokomotiva 64:82

Petak:

Žalgiris – CSKA Moskva 59:94
19.30 Anadolu Efes – Fenerbahče
20.45 Real Madrid – Laboral Kuća
20.45 Olimpijakos – Himki

[/stextbox]

 

0
0
1 Komentara
  1. a šta im to vredi na kraju se mrtvi broje dođu na fajnal for i pušiona u polufinalu treba uvesti ko nekada ili kao u nba na 4 dobivene mozda bi i osvojili evroligu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter