0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVOLJUB SRNIĆ: Šteta što sutra ne počinje prvenstvo!

Objavljeno: 28.01.16 u 14:26

Krilni napadač Crvene zvezde se nada da će uspeti da zadrži formu sa priprema do početka prolećnog dela prvenstva.

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su prvi deo priprema u Sloveniji i vratili su se u Beograd, odakle će u ponedeljak put Kipra. Na „rajskom ostrvu“ će biti mnogo lakše, pošto su vežbe kondicije i snage završene. U izjavi za Mondo, Slavoljub Srnić je istakao da mu se svideo rad Miodraga Grofa Božovića i da nije bilo naporno.

– Prvi deo priprema je uvek naporan, ali moru reći da mi se dopao šefov program. Bilo je mnogo igrača na treninzima, tako da vežbe nisu delovale teško, a opet smo se spremili kako treba – rekao je za Mondo, Slavoljub Srnić.

Krilni napadač Crvene zvezde je redovno tresao mreže u Kopru i nada se da će taj nivo forme sačuvati do početka drugog dela prvenstva.

– Zadovoljan sam formom. Najviše bih voleo da ovako nastavim i kada dođe prvenstvo – istakao je Srnić i rekao da ne bira kako će postići gol, dva je dao glavom:

– Tako se namestilo. Ne biram kako ću dati gol, bitno je da ih dajem. Iskreno, dosta pažnje na treninzima posvećujem tome da svaku situaciju pretvorim u pogodak.

Slavoljub Srnić je u jesenjem delu sezone postigao devet golova od čega osam za Zvezdu i jedan za Čukarički, upravo protiv crveno-belih.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter