6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE OPTUŽBE ‘NEOSNOVANE’: Zvanično nema nameštanja u srpskom fudbalu!

Objavljeno: 28.01.16 u 10:10

Regularne su i utakmice OFK Beograd-Crvena zvezda i Crvena zvezda-Voždovac za koju je optužbe Zvezdanu Terziću iznosio i Nikola Mijailović.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je da nema dokaza da su namešteni rezultati nekoliko utakmica Superlige Srbije.

Tužilaštvo je u julu 2015. godine zatražilo od policije prikupljanje potrebnih obaveštenja za tri sumnjive utakmice među kojima je bio i duel izmedju Crvene zvezde i OFK Beograd na Karaburmi.

Provera je trajala pet meseci nakon čega je zaključeno da nema osnova da se protiv nekog vodi istraga.

Kako su prenele „Novosti“, u medjuvremenu je bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailović optužio generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića da ga je nagovarao da namesti meč sa Voždovcem tako da se i ta utakmica našla na spisku za proveru.

Ni za taj meč, koji je završen 2:2, nije bilo dokaza kako bi se pokrenula istraga.

„Novosti“ pišu da je policija saslušala sve aktere spornih utakmica, a da je medju poslednjima saslušan i Terzić. Svi oni su tvrdili da nameštanja nije bilo.

0
0
6 Komentara
  1. Sad cekamo svedocenje Radovanovica, bivseg clana uprave partizana..da vidimo sta ce drzava,sns i Vucic uraditi povodom namestanja utakmica godinama

    0
    0
    Odgovori
  2. A ko je i očekivao drugačiji epilog posle svega, kada je i šta dokazano i ko je sankcionisan za lopovluke u našem fudbalu. Sada posle ove odluke treba i Spartaku iz Subotice vratiti bodove. Da nije jadno i žalosno bilo bi smešno. Naše klubove vode okoreli kriminalci i mafijaši, i za njih očigledno ne postoji zakon. Lavinu oko lopovluka po klubovima očigledno je potegao eventualni transfer i ugovor mladog orlića Živkovića. Sada se mediji i lopovi bave njime u početku prvenstva su bile sumnjive utakmice. Očigledno država ili nema moći ili nesme da počne da se obračunava sa kriminalcima-ili ih štiti iz samo njima znanih razloga. Partizan i Zvezda su najveće zlo srpskog fudbala koje je ovu državu moglo da pogodi, oni su elementarna nepogoda ove zemlje. Te **naše najveće** klubove vode okoreli kriminalci i mafijaši i kriju se iza nekih lažnih uspeha i rezultata,i time se čuvaju da ne završe u bajbuk. SD Crvena Zvezda –kolika dugovanja i dr. Poternica to smanji za godinu dana Čovke Naočarić Gledić preje.o Kosovo i Metohiju, jug Srbije i da lopovčinama niko ne može da stane na put, ovaj na poternici interpola –i po onoj narodnoj *vojska o skraćenju k.rva o poštenju*. SD Partizan godinama FK realizuje milionske transfere, zašto se poštenjačine nisu tada javljale i pitale gde se troši novac i u čijim džepovima završava a sad su se obrušili na jednog do skora maloletnog dečaka da vadi kestenje iz vatre i zataškava njihove pljačke Da li se ovim što se u fudbalu radi i rade ljudi izvan zakona tera sprdnja sa ovim jadnim i opljačkanim narodom -da li zakon postoji samo za narod i obične smrtnike, dok za ovakve važe samo njihova pravila i zakoni i oni se stavljaju iznad zakona, države i naroda—Zašto se narodu zamazuju oči i zmagljuje vid–kada vidimo svi koliko se u našem fudbalu pljačka i namešta. Da nije tako zar bi bili tu gde jesmo *na dnu dna*. DOKLE više ima li kraja i granica bahatosti krimilaca i mafijaša u našem sportu pre svega fudbalu.

    0
    0
    Odgovori
    • Pravo centar –brate Srbine, -treba otvoriti novi Goli Otok –ili proširiti kapacitete KP-doma u Nišu i poslati ih tamo da na onoj ekonomiji okopavaju kukuruz, a sve oteto i opljačkano, oduzeti

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter