2
AdmiralBet ABA Liga

OHRABRUJUĆE: Kompletni i jedni i drugi, bek Partizana na zagrevanju pogađao trojke u serijama (SASTAVI)

Objavljeno: 25.01.16 u 20:33

Za oko pola sata počinje košarkaški večiti derbi koji se igra u okviru 21. kola ABA JTD lige.

Pred ovaj duel nekoliko igrača je bilo pod znakom pitanja odnosno njihovo učešće u ovom meču. Dobili smo sastave i kao što možete da primetiti tu su svi prvotimci i jedne i druge ekipe, ako izuzmemo Marka Tejića umesto kog je u Zvezdinom sastavu Boriša Simanić.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Izveštač HotSporta iz hale Pionir donosi i zanimljiv detalj vezan za Adina Vrabca, beka Partizana, koji je na zagrevanju u seriji pogodio desetak trojki što bi moglo da znači da je potpuno spreman za duel sa odbranom Zvezde.

0
0
2 Komentara
  1. Najpre čestitke Partizanu. Po ko zna koji put se pokazalo da Radonjić NEMA POJMA i da Zvezda „živi“ od šuta. Kada ga nema, igramo najružniju košarku, koju i mnogo lošiji treneru od Džikića mogu da pročitaju. Radonjić, niti je spremio utakmicu, plan A, plan B, svaka reakcija sa klupe zakasnela, izmene kasne, tajm-auti takođe, eksperiment (kako drugačije nazvati) sa Rebićem je promašaj godine, tehnička greška-samo on zna zbog čega je prigovarao sudijama, Micić zaboravljen na klupi čitavo drugo poluvreme… Ma neverovatan lik, koji ponavljam NEMA POJMA. Spletom okolnosti je tu gde je, možda je dobar čovek, ali trener definitivno nije. Ovo je poraz koji definitivno Zvezdu vodi na treće mesto, a kako ove godine igramo ABA ligu (pogotovo u gostima), već danas smo se oprostili od Eurolige za narednu sezonu. Sve bih dao da se varam, ali sa Radonjićem na čelu, za Zvezdu sreće nema. Samo još da to Čović shvati…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter