4
Domaći fudbal

MODERNI PARTIZAN U KORAK SA 21. VEKOM: Ogroman iskorak crno-belih (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 25.01.16 u 15:27

Fudbalski klub Partizan od danas može da se meri sa svim evropskim velikanima.

Moderno doba donelo je i modernizaciju mobilne telefonije kroz takozvane ‘smartfone’, koji korisnicima pružaju neretko više mogućnosti od računara.

Jedna od pogodnosti „pametnih telefona“ jesu aplikacije. Od danas, fudbalski klub Partizan može reći da poseduje i svoju. 

IMG_3979

U hotelu „Radison Blu“, održana je promocija aplikacije koja će svim navijačima crno-belih omogućiti da budu na konstantnoj vezi sa klubom, i da informacije vezane za dešavanja oko kluba dobijaju direktno i neposredno.

Aplikacija je dostupna za Android i IOS.

0
0
4 Komentara
  1. odavno nesto ovako pozitivno iz JSDP – fk partizan nije vidjeno … slika govori mnogo … to sto slika donosi … odnosi se na novinara … pantica. pantic u daljem radu JSDP i njegovih klubova gospodin pantic moze da u ovom momentu bude najveci kapital od koristi. partizanu fale novinari od pameti i moci … bar van Srbije sa medijima u odbrani od ljudi u i oko zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako tomic odradi bez sentimentalnosti da se resi igraca koji nidu za partizan svaka mu cast i svaka mu cast na poverenju mladima to je nasa buducnost samo treba da dovede desetku i da kompletira tim sad ce svi e a onaj prosli je bolji a pljuvali su po njemu imamamo dobrog golmana imamamo dva stopera imamo z.veznog treba nam desetka i imamo dva spica fofanu i bozinova sasvim korektno za ovaj drugi deo ali imacemo sasvim druge mozgove spremne da se biju za partizan mladist drcnost..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter