6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: U Zvezdu stiže Južnoamerikanac

Objavljeno: 21.01.16 u 11:52

Već dugo Crvena zvezda traga za pouzdanim štoperom koji bi mogao odmah da zaigra u prvom timu i tako eventualno popuni rupu koja bi nastala prodajom Vukašina Jovanovića.

I bez odlaska mladog defanzivca u Bordo jasno je da je crveno-belima neophodno pojačanje na tom mestu kako bi već sada uigravala tim koji bi pokušao da izbori plasman u Ligu šampiona.

Izbor je pao na Južnoamerikanca, tačnije Brazilca, što je u kratkoj izjavi za Žurnal potvrdio i Zvezdan Terzić.

– Jeste, ali ne možemo još da otkrijemo ime. Dovodimo vrhunskog štopera, kakav nam je potreban da donese čvrstinu i agresivnost ispred našeg gola, objasnio je Terzić.

Da li je u pitanju Leonardo Renan, koji se spominjao prethodnih dana, ili jedan drugi Brazilac koji je nastupao u turskoj ligi za sada nije poznato, ali bi veoma brzo moglo da bude.

0
0
6 Komentara
  1. Bila su -52, pa je od Gazproma dobijeno 13.5 (3×4.5) za tri godine unapred i sada je od Markovih jos 3, tako da je sada oko -36. Od drugih 3 za Marka placaju se porez, zaostale plate igraca, kao i otkupi nekoliko igraca, Plavsic, Matis, Donald (Srna se placa kada se poda, takav je ugovor sa Cukom). bilo je i od Rajkove prodaje 2 (+1 za Jagodinu). Takodje je puno zaostalih dugova oprosteno za ciste papire ili je nesto isplaceno a drugo oprosteno ili smanjeno. Tako se isto smanjio dug. Tako funkcionise Terza. A da, ima tu jos nekih drugih manjih marketing sponzora od kojih se placaju troskovi utakmica, putovanja itd. Tako je tih otprilike -36 po meni realno.

    0
    0
    Odgovori
    • lepo si to primetio koliki su prihodi, a da li znaš koliki su rashodi, Lazović 330 000 evra, Milijaš, 380000 evra, sada se Džoni pojavljuje sa 150000 evra, Rad Spartak, Jagodina, – ima li prijatelju poreza , pdv-a nečega što bi i država trebala da uzme, a struja neplaćena 800000 evra, a održavanje terena, i slični troškovi, pa bre od svih tih pristiglih para to se ne može otplatiti, treba li ove sadšnje plaćati, da li misliš i dr. Terza živi samo do vazduha, -stari su to i nezajažljivi dzeparoši, —realno je i Parttizanove i Zvezdine kriminalce i lopovčine treba strpati u bajbukanu da vade krompir

      0
      0
      Odgovori
  2. ***Овог човека треба изабрати за председника државе. Оволико способности, знања, и моћи тешко да има било ко у овој земљи. Свака част на способностима када од једног губиташа од 50 милки еврића, ствара један фантастичан клуб,са оволиким појачањима. Шта рећи о способностима и његовој моћи, вратити толика дуговања ни из чега, односно без пара и без икаквих прихода за овако кратко време, то заиста могу само овако*способни* људи***

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezda ima mnogo više sponzora od tvog malog kluba.Samo Gazprom daje 6 miliona a prodali smo Rajkovića za 3 miliona,Grujića za 6,možda ćemo i Jovanovića za 2,5 i kako ti nije jasno da se dugovi smanjuju.Izgleda da tebi i ovim tvojim sa ispranim mozgovima,ništa ne ulazi u glavu nego u nešto drugo.Zapucali ste sa nekim dugovima,koje samo uvećavate,kako bi ste vi voleli a ne gledate realnost i kako se smanjuju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter