0
ATP

ĐOKOVIĆ: Alis je snažan teniser, zaslužio je aplauze

Objavljeno: 20.01.16 u 15:07

Novak Đoković lako se plasirao u treće kolo Australijan opena pobedom nad mladim Francuzom Kentinom Alisom.

– Mislim da sam odigrao dobar meč. Treći set je bio neizvestan, vodili smo veliku borbu. Svaka mu čast kako je odigrao, servirao je odlično. U taj-brejku sam zadržao prisebnost i igrao sam solidan tenis. On je snažan teniser, ima odličan forhend, bio je agresivan svaki put kada je dobio priliku za to. Imao je odlične udarce i zaslužio je aplauz na kraju meča – izjavio je srpski teniser.

U narednom kolu najbolji svetski teniser sastaće se sa Italijanom Andreasom Sepijem.

– Prošle godine je pobedio Federera u trećem kolu. Zaslužuje poštovanje zbog toga koliko godina je već među 30 najboljih. Voli da igra ovde, ne oseća pritisak na velikim turnirima. Igrao je mnogo puta na najvećim terenima sa najboljim igračima na svetu. Očekujem da će dati sve od sebe da bi pobedio, sigurno me čeka težak meč, a ja ću morati da zaradim svoje poene. Moram da budem spreman za razmene udaraca, biće to fizički meč. Ali, s obzirom na to kako igram, verujem u svoju igru – rekao je Đoković

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter