8
Domaći fudbal

RAZOČARAO DELIJE: Piksi ne veruje da Zvezda može do LŠ

Objavljeno: 16.01.16 u 12:03

Peta Zvezdina zvezda Dragan Stojković Piksi sumnja u uspeh crveno-belih na putu ka grupnoj fazi Lige šampiona.

U izjavi koju je dao za ‘Sport’ trener Guandžoa R&F nije baš opimističan kad je u pitanju klub iz Ljutice Bogdana.

– Dominacija u srpskom prvenstvu sve govori, mada sam sumnjičav kad se pomene eventualni proboj crveno-belih u Ligu šampiona. Ostaje vera, ostaje i nada. Želim, naravno, Zvezdi da uspe u toj misiji, mada, ponavljam, biće pakleno teško, rekao je Stojković.

0
0

8 Komentara

  1. Šta ima da me razočara i ja znam da će ulazak u LŠ biti pakleno težak a i da uđemo pa ko glodari da služimo da na nama ostale ekipe prave gol razliku onda bolje i da ne uđemo!

    0
    0
    Odgovori
  2. piksi je najveca zvezdina zvezda posle sekularca i jedan od igraca koji se moze uporedjivati sa bearom, bobekom, zebecom, cajkovskim, milutinovicem, sekularcem … i sa dejom savicevicem svi ostali su dobri – odlicni kao , mitic, vukas, toza, durkovic, jusufi, vasovic, zambata, galic … ALI … kad ISTINU progovori kao sekularac, krmpotic, … ONI koji za zvezdu navijaju (cast izuzecima) ta ISTINA ih zaboli … odricu se piksija , sekularca … i slave covica, kokezu, tonceva,terzica … koja ironija . piksi, kao sekularac i krmpotic … dobro znaju ko i kako u srpskom fudbalu vlada … u NAMESTENOJ ligi … u prijateljskim utakmicama pod zastitom vlasti , FSS-sudijama – disciplinskoj komisiji i medijskoj kampanji zvezda postaje prvak . ovo sto se u i oko zvezdi radi … je najveca sportska BRUKA i SRAMOTA od kako se fudbal na ovim prostorima igra. pljuvanje po piksiju ( ako je zvezdu zaduzio nije je kao neki opljackao … tuzite ga redovnom sudu ) od bilo koga … u srpskoj sportskoj-fudbaskoj javnosti je SRAMOTA (a pogotovu od ONIH za koje njihov klub svojim igranjem proslavi) igrajuci za zvezdu i reprezentaciju nea tog ( navijao za bilo koje boje …) ko mu se nije divio . ISTNA JE NEUMOLJIVA !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zaduzio si zvezdu 32miliona a sad pametujes. Bruko jedna. Kad si doso na celu zvezde imao si igrace koji su vredeli preko 10m setimo se koji igraci su prodani za vreme tvoje vladavine.

    0
    0
    Odgovori
  4. Vidim svi pljujete Piksija. Covek je samo rekao ono sto vidi. I ja takodje smatram da je tesko da se udje u ligu sampiona. Cak i liga uefa je daleko od nas. Ovi rezultati nas samo zavaravaju. Nasa liga je dno. Vratice se slavni dani nase proslosti samo ako bude privatizacija. A do tada mozemo samo da pevamo tu pesmu :(((( surova realnost !

    0
    0
    Odgovori
  5. Nadrealista koju trenersku skolu imas kad tako ,,strucno“komentarises???? A sto se tice tebe lopino iz Nisa dodji u Srbiju opravdaj silne milione koje si drpio pa onda predaj molbu da budes zvezdina zvezda!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Realno nema zvezda tim za nešto ozbiljnije. Tu je gde je zbog rupa u partizanu a odnos prema ostatku lige je ostao isti. Zašto mislite da sad možete?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter