0
Evropske lige

SERIJA A: Fiorentina određuje Mihinu sudbinu, lak zadatak za vodeće

Objavljeno: 16.01.16 u 09:25

U 20. kolu italijanske Serie A očekuje nas nekoliko zanimljivih susreta, a derbi kola duel Milana i Fiorentine, koji zaključuje ovu rundu takmičenja.

Sinisa Mihajlović je na udaru medija u Italiji, koji svaki dan licitiraju sa „novim trenerima“ Milaneza. Za ostanak na klupi, mora da pobedi svoj bivši klub – Fiorentinu. To neće biti lak zadatak jer Fiorentina ove godine igra izvanredno i zaostaje samo tri boda za vodećim Napolijem.

Inter gostuje u komšiluku, u Bergamu i ta utakmica otvara ovo kolo. Od pretendenata na trofej u subotu igra i Napoli, koji na svom San Paolu dočekuje neugodni Sasuolo. Domaćin je favorit, ali se ne očekuje lak posao za Hamšika i družinu. Juventus u nedelju gostuje Udinezeu u standardnom terminu od 15 sati.

U subotu se sastaju Torino i Frozinone, a svi ostali mečevi su na programu u nedelju. U terminu od 12.30 sastaju se Đenova i Palermo, a u ostalim mečevima snage će odmeriti Roma i Verona, Bolonja i Lacio, Karpi i Sampdoria odnosno Kjevo i Empoli.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Serija A, 20. kolo

Rezultati:

15.00 Atalanta – Inter
18.00 Torino – Frozinone
20.45 Napoli – Sasuolo

Nedelja, 17. januar
12.30 Đenova – Palermo
15.00 Kjevo – Empoli
15.00 Roma – Verona
15.00 Udineze – Juventus
15.00 Bolonja – Lacio
15.00 Karpi – Sampdorija
20.45 Milan – Fiorentina
[/stextbox]

Standings provided by Sofascore LiveScore



Pripremio: Vladimir Petrović

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter