2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEZISTA NA IZLAZNIM VRATIMA: Na Marakanu stigla ponuda? (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.16 u 10:40

Krilni fudbaler Crvene zvezde nalazi se na raskrsnici – prihvatiti ponudu, ili ostati i pokušati dokazati se Miodragu Božoviću?

Idan Vered doveden je u Zvezdu kao veliko pojačanje. Igrač nesumnjivog talenta, kvalitet je tek na momente zaista i pokazivao. 

Nakon mečeva protiv Kajrata, na kojima je bio najbolji pojedinac u crveno-belom (čak je spominjana i ponuda Zvezdi od milion evra od strane Kazahstanaca za njegove usluge), neobjašnjivo je pao – pre svega u formi, a zatim i na psihičkom planu. Iz tog razloga, u drugoj polovini jesenjeg dela šampionata, Vereda nije bilo ni na mapi. 

Ipak, to ne znači da za njega ne postoji interesovanje. Prema informacijama lista „Sport“, Idan Vered nalazi se na meti izraelskog Hapoela iz Akre. 

Da li će se odlučiti na povratak u domovinu, pokušati da se izbori za mesto u Zvezdi, ili sreću potražiti u nekoj trećoj ligi, saznaćemo do kraja prelaznog roka. U svakom slučaju, razvoj situacije zavisi samo i isključivo od Vereda. 

Pogledajte gol koji je obeležio Veredovu dosadašnju karijeru u Zvezdi:

https://www.youtube.com/watch?v=B_2Mbxz42vk

(Izvor : Youtube/СРПСКИ ФУДБАЛ)

0
0
2 Komentara
  1. Ocigledno je da je psiha njegov problem.Da je u partizanu bio bi najbolji igrac tamo.To je cinjenica i pokazatelj trenutne razlike izmedju vecitih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter