0
Domaći fudbal

FOTO: Čukarički

GOTOVI PREGLEDI: ‘Brđani’ pale motore (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 12.01.16 u 11:40

Gotovo je sa lekarskim pregledima. I poslednja grupa igrača FK Čukarički obavila je rano jutros testove u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku.

Analize su danas uradili Andrija Pavlović, Dragoljub Srnić, kapiten Igor Matić, Nenad Mirosavljević, Petar Bojić, Bojan Ostojić, Nemanja Stevanović i Filip Stojković. Igači su prošli kroz standardnu lekarsku kontrolu koja podrazumeva sledeće: krvnu sliku, biohemiju i elektrolite, telesno merenje, EKG, pregled specijaliste, kardiološki pregled i ultrazvuk srca, stomatološki pregled i test opterećenja odnosno izdržljivosti.

Prethodne grupe igrača Čukaričkog bile su u Zavodu u ponedeljak i u petak. Pre četiri dana testove su obavili Đorđe Bašanović, Nikola Zvrko, Zehrudin Mehmedović, Erhan Mašović, Nemanja Radonjić, Stefan Šapić, Dušan Čubraković i Đorđe Đurić, dok su juče u Zavodu bili Nikola Petrić, Nikola Janković, Obeng Regan, Dušan Lagator, Staniša Mandić, Branislav Janković, Saša Jovanović i Sava Radić.

Sutra se počinje sa prvim trenizima u balonu i u teretani stadiona na Banovom brdu. Podsećamo da je šef stručnog štaba Zoran Popović prozivku izvršio u nedelju 10. januara i da će FK Čukarički od 31. januara nastaviti pripreme na Kipru u Limasolu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter