3
Domaći fudbal

NIŠTA OD ZVEZDE: Još jedan reprezentativac Srbije zaobilazi Marakanu

Objavljeno: 09.01.16 u 18:44

Milan Biševac je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa Laciom, a i drugi reprezentativac Srbije koji se spominjao kao moguće pojačanje Crvene zvezde karijeru neće nastaviti na Marakani.

Filip Đuričić je više bio želja navijača Crvene zvezde nego što je bilo realno da on pojača tim Miodraga Božovića s obzirom na platu koju on ima u Benfiki i obeštećenje koje Portugalci traže za njega.

Kako prenose Večernje novosti mladi vezista trenutno je najbliže prelasku u redove Anderlehta protiv kojeg je prošle sezone u meču Lige šampiona zabeležio svoj prvenac u tom takmičenju.

Prema slovu ugovora sa Benfikom zainteresovani klub će morati da plati obeštećenje od čak 12,5 miliona evra, ali pitanje je koliko je to trenutno realno s obzirom da Đuričić praktično nije ni igrao u jesenjem delu sezone.

0
0

3 Komentara

  1. Njegova plata je 900.000 evra i nikad se nije ni uslo u pregovore.A,Bisevac je sklon povredama i to je bila glavna prepreka ! Cisto da objasnim materiju !

    0
    0
    Odgovori
    • Ma počeli su da pišu svašta samo da je protiv zvezde moje komentare ne objavljuju A bitno da svaki komentar od onoga sa daske objaven nije im bitno dal vredja nekoga počinjem da mislim da je on neko iz redakcije

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter