0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAPITEN KAO INSPIRACIJA: Broj 14 je zauzet? U redu dajte mi 22

Objavljeno: 08.01.16 u 11:37

Dugogodišnji kapiten Partizana Saša Ilić dočekao je i ispratio iz Partizana na desetine fudbalera, a veliki broj njih po odlasku ističe kakva je ljudina popularni Sale.

O tome dovoljno svedoči i podatak da vrlo često u inostranstvu izaberu broj 22 što je bio slučaj i sa Petrom Grbićem koji je od juče član turskog Ahisara.

– Odabrao sam taj broj zbog Saleta Ilića, naravno. Jednog od prijatelja za ceo život koji sam stekao u Partizanu uz Stefana Babovića, Miroslava Vulićevića, Lukača… Broj 14 je bio zauzet, pa sam odabrao 22, rekao je Grbić za Sportski Žurnal.

Crnogorski internacionalac je sa svojim novim klubom potpisao troipogodišnji ugovor i već u prvoj sezoni sa novim saigračima će se boriti za izlazak u Evropu pošto Ahisar trenutno nalazi na deobi petog mesto u prvenstvu Turske odnosno ima samo bod manje od trećeplasiranog Galatasaraja.

Od ovog transfera određenu sumu novca će inkasirati i crno-beli tj. na ime obeštećenja turski klub će Partizanu uplatiti 120 hiljada evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter