2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠTIMCU PUNO SRCE: Najdraži Božić do sad, uz Micića i Kinsija dobijamo sve!

Objavljeno: 07.01.16 u 13:13

Vladimir Štimac, centar Crvene zvezde, za sajt Evrolige govorio je o predstojećem meču protiv Fenerbahčea, Božiću, kao i  Vasiliju Miciću i Terensu Kinsiju, dva poslednja pojačanja crveno-belih.

– Igramo protiv Fenerbahčea dan posle pravoslavnog Božića i nadam se da će ta ukamica biti praznik košarke. Naš praznik proslavljamo na veoma lep način, provodimo vreme sa porodicom, što je veoma važno za Srbe. Imamo zajedničku večeru i to je nešto posebno. Ovo mi je prvi Božić u Beogradu posle mnogo godina, tu je sada i naša beba, tako da će sve biti veoma posebno za mene i porodicu Štimac. Božić koju ću pamtiti dugo.

Praznici ga, ipak, ne sprečavaju da razmišlja o predstojećem duelu: 

– Izgubili smo od Efesa, ali se nadamo da ćemo se vratiti protiv Fenerbahčea i veoma se radujemo toj utakmici, nadam se da će biti mnogo navijača. Igraćemo u Pioniru, hali koju mnogi nazivaju hramom košarke, svetim mestom. Tu su igrala velika imena. Jako je bučno, imate osećaj da su svi uključeni u utakmicu. Moraćemo da odigramo savršen meč jer Fenerbahče ima od svega po malo u ekipi. I Željka Obradovića povrh svega. Mnogo ga poštujem. On je verovatno najbolji trener Evrope.

Dotakao se i dva poslednjepridošla pojačanja svog kluba: 

– Igrao sam sa Micićem u Bajernu i dobro se uklapam sa njim na terenu. Jako sam srećan što smo ga doveli. On je jak, snažan, talentovan plejmejker. Kinzi je definitivno veoma iskusan igrač koji je igrao u nekim od najboljih prvenstava širom Evrope. Mislim da će nas učiniti boljim i pomoći nam da više pobeđujemo.

0
0
2 Komentara
  1. Ма да…добијате све…а кинзи ће вам посебно бити од помоћи као што је био користан против ефеса…јбг.неће слонче у лонче…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter