7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA ODMORA: Dok se Partizan bude borio za Kup, Zvezda će se ‘zagrevati’ za Ligu šampiona!

Objavljeno: 06.01.16 u 16:08

Crvena zvezda bi tokom prolećnog dela sezone trebalo da odigra tri ili četiri meča sa jakim evropskim ekipama.

Za četu Miodraga Grofa Božovića odmora neće biti. Pred crveno-belima je prolećni deo sezone u kome će braniti „plus 25“ u odnosu na najbliže rivale, a pošto je ispala iz Kupa uprava je odlučila da upražnjene termine iskoristi za „zagrevanje“ za Ligu šampiona. Tako će crveno-beli u pauzi „ukrstiti koplja“ sa Česima, Rumunima i Poljacima.

– U terminima kada se budu igrali mečevi Kupa mi ćemo pokušati da zakažemo prijateljske utakmice sa klubovima koji bi mogli da nam budu rivali u kvalifikacijama za Ligu šampiona. To su klubovi iz Češke, Rumunije ili Poljske. Više će nam oči otvoriti jedan jaka utakmica, nego pet slabih – rekao je Zvezdan Terzić za Informer.

0
0
7 Komentara
  1. Ako,ako, neka dovedu ali bas jake,da ih dobro istumbaju,pa sledi suocavanje sa istinom u liku Kairata i slicno. Nego kad namiruju dugovanja? Ili ce ih Uefa opet izbaciti iz Evrope. Veoma je moguce da ce im Tomic sa Partizanom ocitati pravu lekciju,propada zvezda nema sta,istina,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
      • Druže vaš dug je 50 miliona – niste vi ništa prepolovili a Partizanov jeste „dupliran“ ali nadole – bio je 14 sada je 6 miliona! Jbg 6 i 50 nije isto!

        0
        0
        Odgovori
    • Evo da te suočim…Grujić prodat,dugovi za plate se vraćaju tako da Uefa nas neće izbaciti.Čak i da to uradi,vi ne bi nas zamanili kao prošli put jer sa 5. mesta ne idete nigde,nemate to pravo.A vi ste se već suočili sa svima ove godine.

      0
      0
      Odgovori
  2. Samo se vi zagrevajte,iz svih takmicenja ste ispali,igrate najbolju sezonu u poslednjih 20 godina,a kakva je tek najgora.

    0
    0
    Odgovori
    • A vi ste uradili sta? Doduse, za vas su ovi rezultati vrh. Za nas je ovo zaista malo. uostalom, hladno je. Minus koliko bese? I koji se ono na tabeli? 😀

      0
      0
      Odgovori
    • Komentar ti je glup do bola,cuj ispali smo iz svih takmicenja a vi kao niste otkazali Superkup zbog Evrope,ispali ste iz kv za LS,ispali iz LE,ispali iz trke za titulu u JSL -26 i ostao vam jos kup Marinka Rokvica a ni tu nije sigurno da li ce vam tim dogurati do finala,dok je Zvezdina titula 99% zato nemoj da prosipas pamet ovde.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter