12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Jović nije čuo moje instrukcije, možemo i mi kao Partizan!

Objavljeno: 04.01.16 u 21:24

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je posle poraza od Cedevite da je njegov tim morao sa bolje pozicije da dočeka nastavak sezone.

– Meč smo otvorili nervoznije nego obično, a pored toga smo bili i “mekani”. Uspeli smo da odigramo bolje u oba pravca u nastavku, igrali smo pametnije, ali se Cedevita vratila trojkama iz čistih pozicija. Primili smo 28 poena u poslednjoj četrvtini, a neverovatna trojka je bila Bilana kada se meč lomio – rekao je Dejan Radonjić, a potom se osvrnuo na dešavanja u poslednjim sekundama kada Stefan Jović nije čuo njegove instrukcije i zakasnio sa faulom:

– Zakasnili smo sa pravljenjem faula, Jović nije čuo… Mislim da Jović nije čuo kada sam rekao da se pravi faul. Bio je okrenut leđima i nisam baš ja mogao da uđem da napravim faul.

Crnogorski stručnjak je na kraju konstatovao da je Cedevita zasluženo pobedila.

– Na trećoj smo poziciji, ali mogli smo bolje. Evidetno je bilo da je Cedevita iskoristila našu neuigranost i u nekim situacijama smo morali da pronadjemo bolja rešenja. Ne bi bilo prvi put da prvak ABA lige bude neko ko nije sa prve pozicije. Partizan je ulazio sa četvrte pozicije, pa je osvajao trofej.

0
0
12 Komentara
  1. Radonjiću, za prethodnu sezonu svaka čast. Bilo je tu i tvojih zasluga, ali gledajući kroz prizmu ovosezonskih rezultata i igara, NE PREVELIKIH! Ja ne mogu da verujem da ti u januaru, kao opravdanje za poraz pominješ NEUIGRANOST! Hej, 4-5 meseci od početka sezone, mi neuigrani! Da, promenjeno je dosta igrača, ali i TI si ih valjda dovodio i pravio greške u serijama (Sofo, Mekel, Vilijams, Tompson, pa i Nastić). To će nas tek koštati, sudeći po tužbi Mekela… A sada, nešto što ti ne opravdava izgovor. Pa mi smo najveću prednost i najbolje izgledali na terenu kada su u igri bili Štimac, Miler, Kinsi, Micić i Dangubić (kraj treće četvrtine)… Dakle sve igrači koji su došli naknadno i koji bi trebalo da budu NAJNEUIGRANIJI! A mi na +11, nema logike tvoj izgovor. Jović te nije čuo, kod poslednje odbrane? Čoveče, nama je trebalo bar +3, a to ne bi mogli da ostvarimo sve da je Jović napravio faul i na 10s do kraja. Dakle, produžeci su bili jedino rešenje. Faul si tražio na 10s, ako ga već nije pravio, čoveče, ukljiči mozak, pa posle 5s, kada već vreme ističe, promeni odluku. Ti zacrtao da promeniš u odnosu na Efes, sve i da je isteklo vreme, jbt, pa to su opčetničke greške. Mnogo si me razočarao, a pogotovo ovo tvoje poređenje sa Partizanom i pominjanje nekog četvrtog mesta… Šta tebe, a pogotovo mene zanima Partizan? gledaj, bre u svoje dvorište!!! Ti bre ni Šentjur nisi dobio lako, a sad ćeš kao da dobiješ i Cedevitu i Budućnost u gostima u plej ofu. Sa tobom na čelu, NEMOGUĆA MISIJA!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedno „Niksicko“za drustvo……. a za nas jos jedan „Gorki list“ made by DR i njegovog “ cuvara“ Covica. Kakva jos budalastina treba da se desi da neko razdrma ovu ucmalost, koja rezultira „mrtvim“periodima i u odbranii u napadu. Ocigledno da , kao sto ga Jovic nije „cuo“da ga vise niko i ne slusa jer jednostavno , taj covek ne zna nista da kaze, podmuklo gura najmaladje da resavaju utakmicu, a nema autoriteta kod „zvezdica“ stranaca i domacih „autoriteta“ koji ga jednostavno ne fermaju.
    Zato putuj prijatelju „Crnogorski strucnjace“ i lecisvoju sujetu negde drugo, jer te ne moze covek ucutkati kada nekad i pobedis, a kada izgubis onda nam prepricavas ono st svi vidimo , ato je da nema ni igre, ni koncepcije, a sasmim tim ni tvoje strucnosti….
    Otkazzzzz pod hitno tek e pocetak godine moze se jos nesto uraditi , a ne samo se brukati i gubiti utakmice posle +21;+15;+12 !!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Jako glup poraz, ali polako na kraju cemo videti ko osvaja trofej! Ja sam siguran da je to Zvezda, jer se cedevita previse uznela, nisu oni CSKA pa da im domaci teren bude tvrd celik, vec jedna obicna pozorisna atmosfera,,, Polako srescemo se mi jos, samo polako,,,
    Vidim ja sto mnogi ne vide, a to je razlika u kvalitetu na strani Zvezde bar celih 20%!

    0
    0
    Odgovori
    • a kada nam prosle sezone uzeo tripleto i vodio nas prvi put u polu finale evrokupa pa top 16 evrolige pa sad opet top 16 isto je on bio problem??? mani coveka da radi svoj posao i on uci iz svake tekme!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter