5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

STRAH MEĐU CRNO-BELIMA: Može li se kroz zid?

Objavljeno: 03.01.16 u 14:34

Trener košarkaškog kluba Partizan, Petar Božić, u izjavi za B92 povodom predstojeće utakmice protiv Sutjeske u Nikšiću, izjavio je da oseća kao da je tim priteran uza zid:

– Sutjeska igra dobro, naročito na domaćem terenu. Dodatno su pojačali svoj sastav i znamo da će uraditi sve kako bi napravili atmosferu iz koje će probati da dođu do pobede. Mi smo pribijeni uza zid i u moramo pružiti i više od svog trenutnog maksimuma ukoliko želimo da dođemo do pobede.

Ipak, postoji i doza optimizma: 

– Imamo obavezu jedni prema drugima i prema dresu koji nosimo da na svakom delu terena, u svakom trenutku budemo na tom nivou.

Crno-beli protiv Sutjeske igraju 4. decembra od 21h. Partizan je trenutno 13. na tabeli i ima skor od šest pobeda i 11 poraza, dok je Sutjeska sa pobedom manje poslednja.

Nikšićani u ovaj meč ulaze pojačani Ratkom Vardom i Brajonom Rašom, nekadašnjim bekom Ulma, Strazbura i Astane. 

0
0
5 Komentara
  1. Kakav zid,sa ovim trenerom se ne moze ni kroz vazduh.Zbog ovog amatera na klupi umesto da se borimo za F4 mi se borimo za opstanak.
    Glavni krivac za ovo stanje,ne zna da motivise igrace,ne zna taktiku da postavi,svi treneri u ligi ga citaju kao bukvar.
    Dule bi mozda ne sve ali 80% utakmica koje smo izgubili na jednu loptu dobio i sada bi bili u mirnim vodama.
    Ali nema veze Pekmen veruje amateru i neka tako bude,Kad na pocetku sledece sezone bude morao da pljune 100k evrica za wild card pitace ce se koga mi je to SNS postavio za trenera.

    0
    0
    Odgovori
    • Coveku koji ima preko 14 miliona dolara po sezoni,da neka politicka stranka postavlja trenera,upravu ili na bilo koji nacin komanduje klubom u koji je on predsednik je vise nego suludo.To mogu samo ljudi bez mozga da smisle ili veruju u tako nesto,trazeci alibi za slabe rezultate svog tima.Lepo vam je Grbovic objasnio da u sadasnjoj upravi ne postoji nijedan clan SNS-a,vec iskljucivo biznismeni koji navijaju za taj klub ali istina vam nikad nije isla u prilog.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter