2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI ZA ‘ORLOVE’ PRE STARTA KVALIFIKACIJA: Matiću potvrđena suspenzija na tri utakmice

Objavljeno: 03.01.16 u 11:53

Fudbalska reprezentacija Srbije još nije započela kvalifikacioni ciklus za odlazak na Svetsko prvestvo u Rusiji, a već se našla u problemu.

Naime, kako prenose Novosti, Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) odbila je žalbu Fudbalskog saveza Srbije na kaznu Nemanji Matiću.

Upravo zbog toga će vezni igrač Čelsija morati da pauzira na tri naredne utakmice na startu kvalifikacija za Mndijal u Rusiji 2018. godine.

Podsetimo, Nemanja Matić je zaradio isključenje u porazu od Portugalije (2:1) na kraju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i zbog čega ga nećemo gledati u susretima s Republikom Irskom, Moldavijom i Austrijom.

Na prvom meču, protiv Iraca u Beogradu 5. septembra, zbog dva žuta kartona neće igrati ni Aleksandar Kolarov.

0
0

2 Komentara

  1. Uf, baš smo se potresli, tako uigran tim imamo da će nas ovo baš poremetiti. Da ima neko muda u savezu, pa da donesu odluku da se svima koji su nastupali do sada za reprezentaciju zahvale, na minimum 4. godine, a da nove i mlade i grače pozovu i da prave novi tim.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jaka stvar. Niko normalan vise ne veruje da ce ovi indijanci proci te kvalifikacije. Moldavija je nas najveci konkurent za predzadnje mesto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter