0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKA ČAST ZA MLADOG GOLMANA: Stimulans da budem još bolji!

Objavljeno: 29.12.15 u 15:59

Mladi golman Čukaričkog Nemanja Stevanović dobitnik je nagrade „Zlatna rukavica“ za najboljeg golmana jesenjeg dela šampionata.

– Izuzetno mi je drago zbog ove nagrade. Ovom prilikom bih pohvalio takmičenje za „Zlatnu rukavicu“, zato što stimuliše sve golmane u Superligi da budu bolji. Nagrada nije samo moja zasluga, već i mojih saigrača i trenera, naročito Milana Ševa. Da nije svih njih sigurno da ne bih dobio ovo priznanje. Hvala našoj odbrani kojom odlično komanduje Bojan Ostojić. Njihova zasluga je takođe velika. Sve u svemu nagradu bih posvetio saigračima. Kad se osvrnem na utakmice koje smo odigrali u jesenjem delu prvenstva, za naš je vrlo važan bio susret u Nišu, gde smo pokazali karakter. Meč protiv Radničkog igrali smo poraza od Crvene zvezde na Banovom brdu i morali smo da psihološki budemo maksimalni. A kao crna mrlja jesenjeg dela ostaje taj susret protiv Zvezde. Dešava se svima loš dan. Osam šuteva, sedam golova. Prosto i to se dešava, rekao je Stevanović.

(Izvor : Fk Čukarički)

Trener golmana ekipe sa Banovog brda Milan Ševo, nekadašnji čuvar mreže beogradskog Rada, ujedno i Stevanovićev dugogodišnji trener, bio je osoba koja je nagradu i uručila: 

– Što se tiče nekih mana, kako je branio do sada nije ih bilo mnogo i ne bih imao tu šta preterano da kažem. Nemanja ima daleko više vrlina. Fizički je uvek dobro spreman. Uz to ima sjajnu psihu i to je zapravo jedan od njegovih najvećih kvaliteta.

Nagrada „Zlatna rukavica“ se dodeljuje od prošle sezone na kraju jesenjeg i prolećnog dela prvenstva. 
 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter