23
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘IVANIĆ ODBIO PARTIZAN’: Tomić ne dozvoljava da se to tako okarakteriše

Objavljeno: 27.12.15 u 12:27

Renoviranje Partizana za sada se svelo na dolaske Bojana Šaranova i Marka Jovanovića, ali i trenera Ivana Tomića. Mirko Ivanić i dalje ostaje neispunjena želja crno-belih.

– Prelaznim rokom i svim stvarima oko njega, bavi se sportski direktor. Naravno, mi komuniciramo i pre nego što je došlo do zvaničnih stvari, nisam želeo ni imao pravo da pričam o imenima. Partizan je strašno veliki klub i sasvim sigurno je san svakom igraču da prođe kroz Partizan. U tom smislu izlišno je pričati na temu da je Ivanić, ili bilo ko odbio Partizan jer voli svoj klub. Naravno to poštujem, ali ne dozvoljavam da se dovodi u kontekste bilo koje vrste odbijanja – izričit je Tomić.

Sam fudbaler nije želeo da pređe u tim šampiona Srbije, a interesantno trener Nenad Lalatović nije imao ništa protiv toga.

0
0

23 Komentara

  1. Ovaj objektivni je zaboravio ko je Piso po kome 6 godina za redom u fudbalu I 12 u kosarci hahahah brzo zaboravljas hahahah navijate za Fmp a vamo nesto kenjate hahahah kk sledeca sezona , fk.kriminal kk covic fk Vucic

    0
    0
    Odgovori
    • Ne igra se fudbal zadnjih 6 godina ili košarka 12,sinovac,nego od kad ti klubovi postoje,tako da je Zvezda pišala po partizanu od samog osnivanja,kao što piša i dan danas.

      0
      0
      Odgovori
  2. Partizan pravi greske mora da dogovori sa igracem dolazak pa sa klubom a ne kontra i ako je istina da je ivanicic tako odlucio odmah ga baciti adakta i traziti drugo resenje mediji uvlace klub da je nesposoban da ivanica dovede partizan nije mogao ni babica ni gacinovica ni drazica ni mnoge druge da dovede tako je bilo i u vreme miljanica dok misko popovic fratelo nije doveo mijatovica i milka pancev je bio dogovoren savicevic ali udbaski klub nije dao rako okrenite se ddugim resenjima i zaboravite njega.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedino pravo merilo vrednost klubova je UEFA koeficijent i UEFA rang lista klubova,sve ostalo su baljezgarije.Razlika je ogromna i nedostizna,beznacajni mafijaski klub zaostaje vise od sto(!) mesta u odnosu na najveci klub na ovim prostorima – srpsku fudbalsku instituciju.

    0
    0
    Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. Kako je BAS SADA „ODBIO“, KADA JE PREDSEDNIK KLUBA UHAPSEN..??!! .!. XXAAXXAA .!. Znaci, nema ispod „zita“, PA NEMA NI „TRANSFERA“.. .!. XXAAXXAA .!. A mozda ce LALE sada da, pocne da „trguje“..?? .!. XXAAXXAA .!. A i u raspalom klubu s’ MRAKane se svaki cas „OCEKUJE“ TRGOVINA, ALI SA UEFOM, A MOZDA I SA SPECIJALNIM TUZILASTVOM OKO OZBILJNIH OPTUZBI OD STRANE ZASTICENOG SVEDOKA-DZONIJA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Auu…romi…Pa nigdje vas godinama ni na mapi….a sad se širite kao zarazna bolest…i držite lekcije ko je veliki a ko nije… Alchajmer je čudo….

    0
    0
    Odgovori
  6. nemoj ti da si smesan,pa nisu pitali Mesija nego solidnog igraca za tu sumu. Taj Ivanic ne vredi te pare i sam Lalatovic vidi da je to ekstra cena. Ne zaboravi da mu je nudjeno 2 miliona na pocetku sezone, pada cena polako,da vidimo dal će strani klubovi da daju vise, cisto sumljam. Ako dobiju 800 hiljada, plafon….

    0
    0
    Odgovori
  7. Ovaj Tomic bas dosta halucinira,trebalo bi da pojasni na kojim je opijatima.Ko je bre strasno veliki klub i ko je taj svako,ko bi hteo da bude deo tog kluba?Kao prvo,kod nas ste samo drugi klub po svemu a u Evropi ili svetu ste obicna mizeracija.Kao drugo,vise od polovine dece,ni u ludilu ne bi postali vasi clanovi i suludo je tvrditi da je san svakog da bude vas clan.Mnogo veci san ogromne vecine dece je da se postane clan najveceg kluba na ovim prostorima i bivseg evropskog i svetskog sampiona.

    0
    0
    Odgovori
    • U kom ti svetu zivis? Alo bre decko niste videli evropu zadnjih deset god.. i ti si nasao nekome nesto da pricas, bolje da cutis, pametniji si sigurno…

      0
      0
      Odgovori
    • J…e Vucic p…u zvalavi ,o evropi nemojte nista pricati spoticete se o prvi prag po obicaju gde ste bili zadnjih 5 god nego ,vucic i cora bacili malo sira medju gladne miseve kad ono misevi izasli iz rupe

      0
      0
      Odgovori
      • @duh @djole @sima
        Alo bre,umobolnici,pa fudbal se ne igra zadnjih 5 ili 10 godina nego mnogo duže.Ili ste vi u osnovnoj školi pa se samo toga sećate.U mom srećnom detinjstvu se Zvezda iživljavala nad partizanom u svim sportovima,kao što i sada radi a vi vidite kako će te podneti ovaj deeebeli minus,koji će potrajati decenijama.

        0
        0
        Odgovori
  8. Смешно! Значи сада позовете Месија да дође у партизан и он не сме да одбије јер је то „страшно велики“ клуб! Да није смешно било би тужно!

    0
    0
    Odgovori
    • Sve sto je kod njih ‘strasno veloko’ je zaostatak na tabeli!Takodje velika ali ne strasno velika im je prepotentnost i umisljanje da su oni veliki ili jako bitni!Ali to i nije lose jer dok se loze da su dobri bice sve gori.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter