3
AdmiralBet ABA Liga

DŽENKINS VS TOMPSON: Delije se klele u Đenku, ali da li vas statistika iznenađuje? (FOTO)

Objavljeno: 25.12.15 u 21:24

Jedan od najpriznatijih evropskih menadžera Miško Ražnatović napravio je interesantno poređenje dvojice košarkaša Zvezde, bivšeg i sadašnjeg, Čarlsa Dženkinsa i Rajana Tompsona.

 Rajan Tompson je među crveno-bele stigao kao zamena za Đenku, ali jedan od najboljih šutera u nemačkom šampionatu na nterenu u dresu zvezde deluje pogubljeno i bezidejno.

Mnogi mu vide leđa, i trener Dejan Radonjić je rekao da razmišljanja idu u tom smeru da neće dobiti drugu šansu…

ražnatović je uporedio svojue klijente, i to Dženkinsovu prošlu sezonu u grupnoj fazi Evrolige i ono što je Tompson postigao za ovih deset utakmica u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

Tompson je beležio 4,8 poena, 1,6 skokova i 0,9 asistencija, dok je Đenka u prošloj sezoni imao beležio 3,4 poena, 0,9 skokova i 1,3 asistencija posle grupne faze. Tako kaže statistika, a ona ne laže…

 

0
0
3 Komentara
  1. moramo uzti o obzir to da tompson u poslednje vreme uopste ne sutira za tri, da li je bre moguce da i posle svega sto je tompson pruzio i dalje ste da ostenje o.O

    0
    0
    Odgovori
  2. ..A I DJENKA JE „TASTER“, NAMESTIO JE WILLIJA OBJAVLJENIM SNIMKOM KAKO PRICAJU PREKO SKAJPA, A OVAJ „ODVALJEN“ OD INHALIRANJA, IZ AVIONA SE VIDI.. SVI STE VI DRUKARE CZ..STARIH NAVIKA PREDAKA SA GOLOG OTOKA SE NIKADA NECETE ODVICI !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • A šta to pa tebe zabole uvo……Ti si odvaljen od zivota pa niko ne ostavlja kometar. Sedi tu gde jesi i komentarisi svoje. Da li je Krcun, Đenka, MWill ili neko sasvim 1000 to je nebitno, bitno je da ti nemas pravo glasa. I ne razumem kome se smeješ, ali svaki put isto. Da li stvarno mislis da si harizmatican i duhovit? Moje je viđenje da si opsesivno kompulsivna ličnost ( ako ne znas šta znači – Vujakliju pa pročitaj ) i da ti više vremena provedeš na Zvezdinim vestima nego sšto pratiš svoje. Tako da je bolje da ne ostavljaš komentare, jer daleko od istine je da si smešan ( možda sebi ), ali nije humor.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter