0
Domaći fudbal

FOTO: OFKBeograd

RADOJIČIĆ: Mogu da izborim opstanak, bićemo ono što je OFK bio decenijama

Objavljeno: 25.12.15 u 20:36

Novi trener OFK Beograda Dragan Radojičić uveren je da može da izbori opstanak u Superligi i ponosan što je došao u klub koji ima takvu tradiciju.

-Ubeđen sam da znanjem i iskustvom mogu da ispunim cilj, opstanak u ligi, a za dalje ćemo videti. Ne volim da pričam šta će se dešavati posle leta, ali siguran sam da možemo do rezultata i da radimo u budućnosti ako napravimo dobru hemiju- rekao je Radojičić na promociji.

On se zahvalio čelnicima OFK na poverenju.

-Igraćemo dobar, agresivan fudbal i neću odstupiti od onoga što je OFK bio decenijama, bez obzira na to što ćemo se boriti za opstanak. Budite sigurni da ću nastaviti da širim krila mladim igračima.

Radojičić je četvrti trener koji će ove sezone voditi OFK, posle Vladimira Petrovića, Dragoljuba Bekvalca i Miodraga Radanovića.

Sportski direktor kluba Zoran Lončar rekao je da promena na mestu trenera više neće biti ove sezone.

-Nadam se da neće biti, bar ja neću inicirati, pa kako god da bude, a nadam se da će biti najbolje. Mislim da smo pogodili pravu ličnost i da ćemo mu obezbediti uslove da radi kako treba i svojim znanjem pogura ovu ekipu do neke sigurne luke- rekao je Lončar.

P’ostavljanjem Radojičića žele Romantičari rešenje za duge staze.

-Probali smo sa svim stvarima tokom prvog dela takmičenja, imali smo pehove i sa mladim i sa iskusnim stručnjacima. Igrači ne mogu da imaju kontinuitet. Opredelili smo se za stručnjaka koji izvanredno radi, ima velikih uspeha, dva puta je bio šampion, a ja jako dobro znam šta znači biti šampion bilo gde. Radojičić zna da radi pod pritiskom, kako funkcioniše klub pod velikim opterećenjem – kazao je Lončar.

OFK je posle jesenjeg dela sezone 13. na tabeli Superlige sa 19 bodova, a u nastavku sezone igraće i Kup,  u četvrtfinalu će se sastati sa Borcem.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter