0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRUJIĆ PROGOVORIO: Zbog čega bi mladi as Zvezde voleo da zaigra u Premijer ligi!?

Objavljeno: 21.12.15 u 18:57

Mladi fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić otkrio je da bi voleo da zaigra u Premijer ligi, ali je demantovao pisanje medija da je dogovoren njegov transfer u Liverpul. 

Iako se u medijima pojavima informacija da Grujić gotovo sigurno ide u Liverpul za šest miliona evra, on tvrdi da je o tome pročitao samo u novinama.

Ipak, ne krije da mu je san da u karijeri zaigra i u Premijer ligi.

– Da li je za mene pravi trenutak za Premijer ligu, nisam siguran. Ali, voleo bih da jednog dana igram tamo. Zbog samog ambijenta u Engleskoj, fanatizma navijača i činjenice da je tamo fudbal broj jedan, voleo bih da igram veći deo karijere tamo. Da li je odmah posle Srbije to najbolji potez, to ću razmotriti još – rekao je Grujić, a prenosi B 92. 

On je dodao da je srećniji nego ikada i da je posvećen igrača u Crvenoj zvezdi.

– Čitam šta mediji pišu, ne mogu to da izbegnem, ali daleko je to otišli. Nisu baš mediji dovoljno informisani, piše se da je sve dogovoreno. Ne bežim od toga da se pregovara, ali je sve daleko od toga što se priča – naglasio je Grujić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter