15
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN MOLI SVOJE NAVIJAČE: Grobari, vratite ukradene majice!

Objavljeno: 20.12.15 u 20:28

Nesvakidašnja situacija desila se sinoć u ‘Pioniru’ po završetku utakmice ABA j.t.d. lige između Partizana i Mega Leksa.

Naime, po završetku utakmice nekoliko navijača Partizana našlo se na terenu i tom prilikom je nestao deo opreme tima iz Sremske Mitrovice. Zato je KK Partizan na svom zvaničnom sajtu uputio apel navijačima da se ukradene majice vrate.

– Neposredno po završetku meča KK Partizan NIS – KK Mega Leks, u trenucima dok su se dve ekipe i članovi stručnih štabova sportski pozdravljali, došlo je do nestanka devet unikatnih nadmajica sa klupe KK Mega Leks. U pitanju su posebno kreirani delovi opreme čije duplikate usled kratkog roka, naši sportski rivali nisu u prilici da pripreme na vreme za naredno kolo ABA j.t.d. lige. 

KK Partizan NIS veruje da je nestanak opreme samo nepromišljen potez ili čak detinjarija i apeluje na poštene nalazače da unikatnu opremu naših rivala vrate tokom sutrašnjeg dana u prostorije kluba na stadionu u Humskoj – stoji na sajtu KK Partizan.

0
0
15 Komentara
  1. .!. XXAAXXAA .!. Sluge rezima, bivseg, sadsnjeg i buduceg, potomci domacih izdajnika i najvecih ubica Srba, SADA BI OD NAS DA PRAVITE LOPOVE, A ODLICNO ZNAMO CIJA JE TO PRAKSA .!. XXAAXXAA .!. SECIKESE, SEKUNDARCI, ZOOFILICARI I NEKROFILICARI .!. XXAAXXAA .!. MALO LI JE 60 000 000 EVRA DUGA I RAZLOGA ZA LIDERSTVO U KRADJI NA BALKANU, A I SIRE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Secikese i jajare,kradu majice!!!Naviklo to da krade igrace,utakmice,umetnickih dela pa na kraju spali na majice!!!!Ostavio ih Dulence samo u gacama pa sada moraju da kradu majice ahahahaha,sa vama uvek komedija!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Sluge rezima, bivseg, sadsnjeg i buduceg, potomci domacih izdajnika i najvecih ubica Srba, SADA BI OD NAS DA PRAVITE LOPOVE, A ODLICNO ZNAMO CIJA JE TO PRAKSA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Naviklo to da krade, pa sad kad im je uskracena kradja bodova moze i majce daj sta das hahahhahahahah….uaa lopovi grobarski hahhahah!

    0
    0
    Odgovori
  4. Kockasti vrati majice hahahaha posle stipanja sudija,posle prebijanja sudija u svlacionici,posle gepekovanja,posle muskog striptoza u Puoniru,red je dosao i na kradju majica..to je ta Zagorska skola hohohohoho

    0
    0
    Odgovori
  5. Kakve veze GROBARI imaju sa „ukradenim“ majicama, KADA SE ODLICNO ZNA KO JE U PIONIRU ZADUZEN ZA KRADJU DOK SE IGRA UTAKMICA…!!! SVI ODLICNO ZNAMO, KO SU GLAVNI LOPOVI U SRBIJI I NJIHOVI „VOJNICI“ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter