2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOLI ‘GROF’ DA MEŠA KARTE: Vijeira u špicu, (ne)očekivana promena u veznom redu (SASTAVI)

Objavljeno: 16.12.15 u 14:35

Crvena zvezda od 15 časova gostuje Javoru u Ivanjici gde će spustiti zavesu na jednu od najboljih polusezona u poslednjih nekoliko godina.

Kada se radi o prvenstvu Srbije teško je setiti se bolje jesenje polusezone Crvene zvezde. Čak i kada su osvojili titulu šampiona pre dve sezone, što je njihova jedina u poslednjih osam godina, posle prvog dela imali su tri poena zaostatka za Partizanom.

Danas u Ivanjici će juriti nastavak nestvarne serije pobeda i produžetak rekorda. Međutim, u sastavu neće biti jednog od najzaslužnijih za taj niz trijumfa, Mičela Donalda, iz još uvek nepoznatih razloga. Njega će zameniti mladi Mihajlo Ristić.

Podsetimo, Miodrag Božović neće moći da vodi tim sa klupe na ovom susretu, zbog suspenzije koja mu je izrečena od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evo i kompletnih sastava Javora i Crvene zvezde:

Javor (4-2-3-1): Đogatović – Gajić, Kolaković, Miletić, Josović – Đokić, Ađuru – Docić, Gafurov, Eliomar – Dražić;

Crvena zvezda (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez – Grujić, Ristić – Katai, Plavšić, Srnić – Vijeira.

[/stextbox]

 

0
0
2 Komentara
  1. Od svega gore navedenog, slazem se samo u jednom, DA „GROF“ VOLI DA „MESHA..“, DA JE SUPROTNO NE BI BIO U GAY CLUBU KOME JE JEDAN OD VODJA SA SEVERA PREDRAG AZDEJKOVIC.. .!. XXAAXXAA .!. GROFE MADJIJOOO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter