6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRĐAN PLAVŠIĆ: Bila bi šteta da se tim raspadne zbog finansijskih problema

Objavljeno: 14.12.15 u 11:15

Fudbaleri Crvene zvezde minulog vikenda oborili su klupski rekord po broju uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu.

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Radnik iz Surdulice sa 5:0, a nakon toga je usledila velika žurka domaćih igrača i navijača koji su stigli do 18. uzastopne pobede u elitnom rangu srpskog fudbala.

Trijumfom nad Radnikom, crveno-beli su oborili rekord koji je do sada držala generacija iz 2000. godine koju je sa klupe predvodio Slavoljub Muslin.

– Razmišljali smo o rekordu, znali da ćemo juriti rekord pred velikim brojem navijača. Hvala im što su došli, dugo nije bilo tako lepo na Marakani. Osećali smo se fantastično – rekao je Plavšić, prenosi Sportski žurnal.

On je naglasio da mu je samopouzdanje na visokom nivou zbog dobrih igara.

– Mnogo mi znače asistencije za samopouzdanje. Kompletan tim je bio na visokom nivou, to je najbitnije. Izgleda da lako pobeđujemo, ali nije baš tako. Presudilo je što smo Radnik „otvorili” na vreme, protivnici uglavnom dođu da se brane. Dok ne damo prvi gol, nije jednostavno – istakao je Plavšić.

On se osvrnuo i na lošu finajsku klumu u klubu i reči šefa struke Miodraga Božovića koji je kazao da bitim mogao da se „raspadne“ ukoliko se materijalne prilike ne poprave.

– Bila bi velika šteta da se ekipa raspadne zbog finansijskih problema, verujem da će se pronaći rešenje i da ćemo svi na okupu započeti pripreme sredinom januara – poručio je Plavišić.

Srećom po crveno-bele iz Ljutice Bogdana stižu impulsi da bi novčani problemi mogli da budu uskoro i rešeni.

0
0
6 Komentara
  1. A ste vi braća ili otac i sin mora da ste neki rod 2 kretena uvek idu zajedno gdk pitaj mamu skim se menjala kad je tebe rodila

    0
    0
    Odgovori
    • glodaru do jednjaka i ostalima glodarima koji su u rupi kao ti , POCINJE CIKLONIZACIJA !!! po vapaju atomskog mrava : TO SE OCEKUJE !!! mada ja mislim da jos vremena ima do tog sudnjeg dana … svi su potroseni od one noci kad vucic u rupu upade i zadatke podeli: dzaja, zecevic, covic, toncev, kokeza, bivsi igraci , treneri … zato dovedose coveka sa poternice i novog trenera sa sisase stranih i domacih novih igraca : terzica , mijajilovica, bozovica i novu upravu medju koju imaju i jednog bivseg velikog GROBARA … i oni se svi izredjase po utvrdjenom scenariju jos od one cuvene noci po PREZADUZENU-TRULU zvezdu , koji covic- vesic napisase a vucic ga javno odobri. od tuce dzajic-covic … OTIMANJE titule , reakcije – kazne os strane UEFE … ostavke cele uprave i ovog SRAMOTNOG NAMESTENOG PRVENSTVA SA OVOLIKO NAMESTENIH REKORDA … sve to radiste i uradiste : sa NAJVECIM REKORDO U DUGOVIMA KOJE NAPRAVISTE I PORED PLJACKE i PONIZAVANJA SOPSTVENOG NARODA . a u isto vreme sve uradiste na SAKACENJU partizana od : da se SAMOFINANSIRA (to vam dovoljno NE bese) uz sudijske NEpravde, ubaciste TROJANACE, od strane ljudi u i oko zvezde drzite pod svoje: sudije i disciplinske komisije uz punu podrsku medija . svi se izredjase sa izjavama saopstenjima … doje red i na atomskog mrava za ZAPOMAZE … KO JE SLEDECI …??? tebe i slicnim tebi jos SRAMOTA nije da se bilo gde osim u rupi pojavljujete … DZABA JE VAMA AMA BAS SVE … OSTADOSTE U ISTORIJU ZAPISANI ZA OVE TRI I PO GODINE KAO : NAJVECI MANIPULATORI, LAZOVI, PREVARANTI … A SVE U CILJU PLJACKE NA TERENU I VAN NJEGA …

      0
      0
      Odgovori
      • Svaka je na mestu, samo gurbeti ne mogu, a oni retki koji „mogu“-NECE DA SHVATE-ISTINU ! MI smo digli glas-ODMAH PROTIV OVE NAZADNE UPRAVE PO ZADATKU U SVETINJI, DOK SU ONI DECENIJAMA CUTALI „SVOJOJ UPRAVI I BIVSIM LEGENDAMA“ KOJI SU IH DO IZNEMOGLOSTI ODVALJIVALI PO DZEPU, JER NISU MOGLI „TO“ DA UKAPIRAJU, LAKSE IM JE NA DRUGE DA SVALE KRIVICU, NEGO DA SE SUOCE SA ISTINOM, ALI DRUGACIJI MENTALNI SKLOP JE KOD NJIH, A I KOD NAS-GROBARA !!! NAUCNO JE DOKAZANO, DA U SVAKOM NARODU 20% STANOVNISTVA JE PAMETNIJE I UMNO-SUPERIORNIJE U ODNOSU NA ONAJ OSTATAK (80%), LAKO JE ZAKLJUCITI KO JE U KOJOJ GRUPI !! TAKO DA NE VREDI PROSIPATI „BISERE“ MEDJU SVINJE, JER ONE NE SHVATAJU NJIHOV ZNACAJ (VREDNOST) !!! ..ALI BAR SMO IM SVE REKLI, I ISTINU „SASULI U LICE“, PA NEK PUTUJE EVROPA, SA NAMA ILI BEZ NAS…!!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

        0
        0
        Odgovori
        • Bash volim da chitam tvoje komentare! Kao da ih je pisalo dete 3. razred osnovne shkole! Ne kazu dzabe „mashta moze svashta“ ! Napisa sve ovo i ostade ziv!!! Idi cepaj drva, debela je zima, brrrrrrrr! XAXAXAXAXAXA

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter