7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Na Banjici odlazeći i (možda) budući predvodnici Partizana – jedni tužni, drugi nasmejani

Objavljeno: 13.12.15 u 15:30

Dosta je ljudi iz sveta fudbala u Srbiji bilo danas na tribinama stadiona na Banjici i svi su gledali kako se Partizan provukao protiv Rada.

Posle poraza od Augzburga i neočekivane eliminacije iz Evrope, kompletno rukovodstvo Partizana je podnelo ostavku, ali će klub u narednom periodu do izbora predvoditi Miloš Vazura.

Počelo se sa špekulacijama oko toga ko će doći na mesto dosadašnjih rukovodioca, a najsigurnija promena za sada je na klupi, gde će kako stvari stoje Ivan Tomić zameniti Ljubinka Drulovića po završetku jesenjeg dela polusezone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tomić je u društvu svojih bližnjih, pre svih Žarka Lazetića, saigrača iz dana u Partizanu, posmatrao danas utakmicu protiv Rada, a primetno je bilo bolje raspoloženje u tom ‘boksu’, od onog gde se nalazila odlazeća garnitura Uprave crno-belih.

Milorad Vučelić i Miloš Vazura nisu bili raspoloženi tokom meča, to je bilo vidljivo, a u njihovom društvu obreo se i Ratomir Babić, jedan od članova prethodnih Uprava Partizana. Vidimo na slici – jedini nasmejan. Šta bi to u praksi trebalo da predstavlja, znaćemo u narednih nekoliko dana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U svakom slučaju, Partizanu se spremaju velike promene, koje su i potrebne, a vidno je bilo različito raspoloženje na tribinama stadiona na Banjici.

Evo kako je sve izgledalo danas na stadionu Rada:

0
0
7 Komentara
  1. Poruka za upravu,imate vi vas klub,vaseg vodju pa idite tamo.Uzeli ste titulu,tako da Vazura moze aport komotno.

    0
    0
    Odgovori
  2. ovakav partizan i ne zasluzuje da igra u evropi.kad ne moze da pobedi zadnji tim na tabeli.ova uprava samo pare je videla.zato im se to i dogodilo.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..I OVI STO SU „NASMEJANI“ PRI NERESENOM REZULTATU NEMAJU STA DA TRAZE U UPRAVI, KAO NI ONI STO SU „TUZNI“ !!! SAMO MISKO POPOVIC FRATELO ZA SPAS I STVARANJE NIKADA JACEG I MOCNIJEG NOVOG-PARTIZANA !!! ODMAH, STO PRE, ZVATI PEDJU I RADOMIRA, ALEKSANDRA STANOJEVICA, ZBITI REDOVE I U NAPAD-STVORITI NAJJACI PARTIZAN, KAKO FK, TAKO I KK-Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter