4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRULOVIĆ POBEGAO OD NOVINARA: Njegov pomoćnik kroz zube cedio izjavu

Objavljeno: 11.12.15 u 09:27

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz daljeg toka Lige Evrope pošto su u četvrtak uveče sa 3:1 poraženi od Augzburga u Humskoj.

Posle debakla u Humskoj i nakon što su navijači sa tribina horski oterali upravu iz kluba, pred pripadnicima „sedme sile“ nije imao hrabrosti da se pojavi Ljubinko Drulović koji je na brifing s javnosti „hrabro“ poslao svog pomoćnika, Portuglaca Dioga.

– Veoma smo razočarani. Nismo ovo očekivali. Od trenutka kad smo došl u Ligu Evrope borili smo se za ovo, ali danas nije bio naš dan. Igrači su danima znali sve o Augzburgu, dobro pripremljeni – na jedvite jade je uspevao da govori Diogo.

– Imali smo strategiju za utakmicu, znali smo da će oni igrati ofanzivno i da ćemo morali da pazimo. Želeli smo da igramo na kontranapade, ali smo primili golove iz grešaka – nekako je iz sebe iscedio reči Portugalac.

0
0

4 Komentara

  1. Trebao je poslati Babovica, Ninkovica i Petrovica na celu sa Zivkom Zivkovicem na konferenciju za stampu, DA OTKRIJU KO SU IM NALOGODAVCI I OD KOGA „PRIMAJU PREMIJE(r) !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Dragi pacijentu preskočio si sinocnju terapiju molim te ne oglašavaj se više i vrati se u ustanovu košulja te čeka

      0
      0
      Odgovori
    • A tu si, musavko jedan maleni! Ja se pitao gde si nestao, što ne prismrdiš kako znaš i umeš. Jaoooo kako ćemo da ti vadimo mast sad… jaoooo

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter