2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROTEST: Žalili se Vojvodina i Nenad Lalatović

Objavljeno: 08.12.15 u 10:35

Fudbalski klub Vojvodina i njihov novi šef struke, Nenad Lalatović, odlučili su da ulože žalbu na odluku Disciplinske komisije FSS da se mladom stručnjaku zabrani vođenje ekipe na zvaničnim mečevima u naredna tri meseca.

Kao što je dobro poznato, Disciplisnka komisija je ovu odluku donela zbog incidenata koji su se dogodili na meču Radnički NišBorac Čačak u vreme dok je Lalatović bio trener tima iz južne Srbije.

Lalatović je tada, pred početak konferencije za medije, verbalno zaratio sa bivšim rukovodiocem Radničkog što su zabeležile kamere.

– Budući da su se u međuvremenu pojavile razne netačne verzije i proizvoljna tumačenja, precizirali smo važne detalje. Odluka Disciplinske komisije, što se vidi iz zvanične dokumentacije, stigla je u Novi Sad, 3. decembra, a nama je uručena dan kasnije, 4. decembra, u 17,35 sati. Prema tome, Nenad Lalatović je imao pravo da vodi ekipu u derbiju s Partizanom, što mu je delegat utakmice i dozvolio. Da bi kazna stupila na snagu, potrebno je da od prijema odluke do početka derbija u subotu u 14 sati, kako propisi nalažu, protekne 24 sata – rekao je Aleksandar Dunđerski, direktor Vojvodine, prenosi Sportski žurnal.

Kako navodi ovaj list, i sam Nenad Lalatović je uložio žalbu na odluku Disciplinske komisije FSS. Ipak, uložene žalbe ne odlažu počtak izvršenja kazne koji je već stupio na snagu.

0
0
2 Komentara
  1. ..“Protest..“..SHERPE I LONCI, PA DO KRAJA.. .!. XXAAXXAA .!. „Zalba..“..KOKEZI..??!!..TVORZICU..??!!!.. .!. XXAAXXAA .!. SVE IZ ISTE „KUHINJE“ IDE..IDE-a, VOLI-TURBANE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter