10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIČIM NIJE IZNENAĐEN: On nas je naučio da prihvatamo samo pobede!

Objavljeno: 07.12.15 u 16:15

Možda je sportskoj javnosti iznenađujuć rezultat Zvezde na Banovom brdu, ali nije crveno-belima i stručnom štabu, jer oni znaju koliko mogu…

-Bilo je to veče koje ćemo dugo pamtiti. Jedna od onih utakmica koje se ne zaboravljaju. Uložili smo mnogo kako bismo protiv Čukaričkog ostavili dobar utisak i vratilo nam se. To je, na kraju, velika pobeda cele ekipe, predvođene trenerom Miodragom Božovićem koji je pronašao način da od nas napravi tim koji prihvata samo pobede – rekao je Plavšić za sajt kluba.

Pamtiće se pobeda od 7:2, sa kojom su, kako reće i Marko Grujić, ušli u istiroju, dva puta za nedelju dana. 

-Nisam iznenađen ni svojom dobrom partijom, niti partijom mojih drugova. Bili smo mnogo motivisani uoči utakmice, želeli smo više od svega da ostavimo dobar utisak kako bismo se iskupili za partiju u Kupu i dobra igra ekipe je bila samo logična posledica svega-naveo je Plavšić.

Crvena zvezda će u subotu poslednji put ove godine igrati utakmicu na svom stadionu. Ulaz će biti besplatan. 

-Očekujem veliki broj navijača jer će to biti poslednja utakmica u Beogradu ove godine i prilika da svi zajedno proslavimo jesenju titulu. Čujem i da će ulaz biti besplatan, pa pozivam naše navijače da dodju i još jednom uživaju u dobrom fudbalu – rekao je Plavšić.

Da li ste se još jednom uverili zašto Srki nosi nadimak ‘Atomski mrav’?

0
0
10 Komentara
    • Ja ne znam zasto uopste dopustaju Hrvatima da komentarisu srpski sport….3 najveci hrvatski klub igra srpsku ligu,na stadionu koji nije njihov,sramota

      0
      0
      Odgovori
  1. ..Od sveg SRCA vam „zelim“ DA VAM OVO BUDE POSLEDNJA TEKMA NA MRAKani, POD OVIM SRAMNIM IMENOM i JOS SRAMNIJIM „ZACETKOM“ tj. NASTANKOM (KRCUN, BUGARCIC & Co.) BRUKO I SRAMOTO SRBIJE !!! .!. XXAAXXAA .!. The End NE PONOVILO SE TAKVO ZLO VISE NIKADA U SRBIJI, A I SHIRE… !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Od sveg SRCA vam „zelim“ DA VAM OVO BUDE POSLEDNJA TEKMA NA MRAKani, POD OVIM SRAMNIM IMENOM i JOS SRAMNIJIM „ZACETKOM“ tj. NASTANKOM (KRCUN, BUGARCIC & Co.) BRUKO I SRAMOTO SRBIJE !!! .!. XXAAXXAA .!. The End NE PONOVILO SE TAKVO ZLO VISE NIKADA U SRBIJI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter