1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUDIJA POKOSIO IGRAČA PARTIZANA: Golova nema, ali uzbuđenja ne fali (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.15 u 14:43

Najzanimljiviji detalj kada je u pitanju sama igra u meču Partiozana i Vojvodine desio se u 30. minutu kada je sudija Bojan Perić faulirao Sašu Lukića.

Naravno, u pitanju je bio nenameran sudar arbitra sa mladim vezistom crno-belih, a kako je sudija prema pravilima igre vazduh prekida igre nije bilo.


(Izvor: Youtube/TV Srbija)

Posle 40 minuta igre rezultat je 0:0 i to bez bilo kakvih ozbiljnijih prilika na obe strane.

Pogledajte zbog čega je arbitar dva puta prekidao utakmicu i kako su se ponašali igrači i navijači dok je intonirana državna himna.

0
0
1 Komentara
  1. Nece nepravda da prodje.Najvece zlo naseg fudbala nije proslo i pored obilate pomoci sudije.Isteran igrac Vose,dva zuta u zadnjim minutama,na pravdi Boga,penal na poklon ali nece moci.Dzaba vam novci,moji sinovci ali ima Boga.Neka se opet razmecu nebuloznim izjavama da ce biti prvaci i pored minusa od 21 do ovog kola a nisu ni medju prvih 5 ekipa po kvalitetu.Lupajte ponovo minuse Milojku Panticu ali covek vam je rekao surovu istinu,bas onako,kako je realno stanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter