0
Evropske lige

KAKO BI OVO BILO ZANIMLJIVO: Murinjo se vraća u Španiju, ali niti u Barsu niti u Real!?

Objavljeno: 03.12.15 u 17:27

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo ispred sebe ima novi zanimljiv projekat iza kog stoji moćni super agent Žorž Mendeš. 

Iako je samo dan ranije Geri Nevil imenovan za novog trenera Valensije, očekuje se da će Englez biti samo prekretna stanica do leta kada je planiran veliki projekat “slepih miševa“. 

Naime, poznati fudbalski agent Žorž Mendeš ima ogroman uticaj u klub sa “Mestalje“ u kom se nalazi veliki deo njegovih igrača i u sjajnom je odnosu sa vlasnikom kluba Piterom Limom čiji je i glavni savetnik. 

Upravo bi odlični odnosi Mendeša i Lima mogli da budu prekretnica u novom projektu na “Mestalji“ na čelu sa Murinjom.  

Gvardiola i Murinjo

Navodno bi Portugalac dobio ogroman budžet i odrešene ruke da gradi tim kakav želi i svakako da bi ovo bio možda i najveći izazov u Murinjovoj bogatoj karijeri. 

Na sve to, ne treba zaboraviti da Murinju ne cvetaju ruže u Čelsiju, a iako se povezivao sa klupom Pari sen Žermena, nije isključen ni povratak u Španiju. 

Podsetimo, Murinjo bi imao ogroman motiv u španskom prvenstvu protiv svojih bivših klubova Barseloni i Real Madridu u kojima nije bio poštovan onoliko koliko je mislio da zaslužuje. U Barseloni je radio kao prevodilac i pomoćni trener Bobiju Robsonu i Luju van Galu krajem devedesetih, dok je u Realu bio od 2010. do 2013. godine kada je doneo jedinu titulu u Primeri u poslednjih sedam godina.

Njegov rat sa Barselonom traje već punu deceniju, sa Kataloncima je imao priliku da “ratuje“ i sa Čelsijem i Interom i Realom, a ne treba zaboraviti da je u lošim odnosima napustio i Madrid posle svađe sa Florentinom Perezom. 

Zamislite tu Primeru – Barsu, Real Madrid, Ćolov Atletiko i Murinjovu Valensiju!?

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter