1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠAMPION ČASTI GROBARE: Partizan ima lepo iznenađenje za svoje navijače!

Objavljeno: 02.12.15 u 17:34

Pred izuzetno važan okršaj sa Augzburgom u četvrtak uveče, Partizan će u subotu igrati protiv Vojvodine u derbiju 20. kola Superlige Srbije.

Naime, marketing kluba iz Humske odlučio je da navijačima otvori kapije svog stadiona u derbiju protiv Vojvodine kako bi se što veći broj navijača okupio u ovom važnom susretu, ali i pred ‘meč jeseni’ protiv nemačkog Augzburga.

– Kao nagradu vernim navijačima, koji crno-beli tim prate, kako u utakmicama nacionalnog prvenstva odnosno Lige Evrope, a posle pobede u osmini finala Kupa Srbije nad Voždovcem rezultatom 0:1, FK Partizan širom otvara kapije stadiona za sve ljubitelje fudbala za meč 20. kola SLS koju FK Partizan igra u subotu 5.12.2015.godine u 14h.

Ulaz na utakmicu Partizan – Vojvodina je besplatan!

Napunimo stadion i podržimo crno-beli tim kao uvertiru pred 6. kolo grupe L Lige Evrope, koju FK Partizan igra u četvrtak 10. decembra 2015.godine od 21:05h na stadionu Partizana.

Do pobede! – stoji u objavi na zvaničnom sajtu Partizana.

0
0
1 Komentara
  1. Zasto u 14h termin ..bem vam termin u pm!!! Subotom ljudi rade jeb..li vas termini u podne! Pa za sta sluze reflektori…gori ste od terzica stekare..uff debili!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter