3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUNCE OBASJALO CRNO-BELE: Vulićević je završio jesenju polusezonu, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.15 u 16:15

Prve prognoze lekara su veoma obećavajuće kada se radi o stanju ruke Miroslava Vulićevića.

Nakon što je uz bolnu grimasu i ruke na glavama svih igrača na terenu, Miroslav Vulićević na nosilima iznet sa terena i hitno prebačen na VMA, mnogi su očekivali vesti i dijagnozu lekara.

A ona je, izgleda, više nego dobra. Nije u pitanju prelom ruke kako se u prvi mah činilo i kako su mnogi preneli, već je ‘samo’ pokidao ligamente lakta i zbog toga će morati da odsustvuje najmanje tri nedelje.

To znači da je za njega ova polusezona završena i neće moći da pomogne saigračima u borbi za proleće u Evropi protiv Augzburga, ali će ih već tamo sačekati i pridružiti im se ukoliko njegovi drugovi dobro odrade posao sledećeg četvrtka.

Srećom. Iako nije delovalo da je Vule dobro prošao:

(Izvor: youtube / PFCSteamroller2)

0
0

3 Komentara

  1. Zao mi je vulicevica dobar covek i fudbaler ova sezona mnogo povreda i puno puno losih stvari u nasoj ligi .. ali da to ostavimo da se okrenemo sutrasnjem vremenu gos. Nedic obecava nove igrace imamo pravo na tri za l. Evrope ta trojica mogu biti stranci ali sta sa ovim koje imamo i dali mozemo da ih se ratosiljamo l.stoper je urgentan urgentan je i o.vezni po meni treba sve snage baciti na dovodjenje ivanica posle mijatovica i djurovskog to bi biio potez decenije i sta uraditi sa napadom oumaru treba bozinov saponjic sta sa njima po meni saponjic i lukic bi trebalo otici u pauzi prvenstva na usavrsavanje u holandiju platiti kurs njihovog usavrsavanja jer bi nam to donelo benifekte a ako uprava uspe da ostavi zivkovica on bi nam doneo min. Pet miliona i eto izlaska iz duga skazem se da su mihajlovic i golubovic nasa buducnost i treba ih forsirati onda bi imali jednu grupu mladih sa lukicem saponjicem ivanicem jevtovicem mihajlovicem golubovicem tu je i vlahovic i to bi bila fantastican plan za buducnost i obavezno naci dva mlada stopera onda bi to bilo kompletno

    0
    0
    Odgovori
    • Au brate mili… obavezno traži nastavnici Srpskog da ti vrati pare! Skoro nisam video nešto nepismenije, a i logika ti nije baš jača strana….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter