2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DŽIGI NINKOVIĆ: Opet bih je ‘bocnuo’ još 100 puta da imam onakvu šansu

Objavljeno: 29.11.15 u 10:31

Vezista Partizana, Nikola Ninković, izjavio je da bi, kada bi se ponovo našao „jedan na jedan“ sa nekim golmanom, ponovo pokušao da ga lobuje takozvanim „bockanjem“ lopte.

– To sam ja. Eto da se ponovi ona situacija kada nisam iskoristio stopostotnu šansu, ponovo bih je bocnuo. Ne jednom, nego 100 puta, ma svaki put kada bi mi se ponovo ukazala prilika. Radim ono što mislim da je najbolje, nekad u tome uspem, a nekad ne – rekao je Ninković, prenose Novosti.

Uprkos promašenoj prilici u Alkmaru, Ninković u poslednje vreme igra sve bolje i pruža konstatnije partije.

– Krenulo je sve kako bi trebalo, da ne ureknem. Ne mogu da kažem da sam nešto specijalno promenio. Radim sve isto što sam radio i ranije. Jednostavno, tako je to kod mene, ne priznajem prosek ili sam najbolji ili mi nikako ne ide. Možda sam samo malo smireniji nego što je to ranije bio slučaj – poručio je Ninkoivć.

Kada je reč o rezultatima crno-belih u Srbiji, Ninković kaže da opravdanja nema i da ne traži albije.

– Nema opravdanja za učinak u Srbiji, ali sam ja ubeđen da nismo dobili AZ i Augzburg u prva dva kola, da u našoj ligi ne bismo izgubili ovoliko bodova. Znamo da je titula veoma daleko posle ovolikog zaostatka, ali mi kao fudbaleri Partizana moramo da se vratimo na pobednički kolosek – poručio je Ninković.

Kada je reč o duelu poslednjeg kola sa Augzburgom u Humskoj, za vezistu crno-belih bilo kakvo kakulisanje nije realna opcija.

– Ne daj bože da bilo ko od nas uđe u utakmicu sa takvim razmišljanjem. Ukoliko bismo primili dva gola, lako može da uđe i treći. Ne, moramo da razmišljamo o pobedi, kao i u svakoj prethodnoj utakmici. Pokazali smo da imamo karakter, da ne padamo kad gubimo, i uz podršku navijača ćemo stići do velikog uspeha – završio je Ninković.

 

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter