3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan danas u Subotici

Objavljeno: 29.11.15 u 10:10

Fudbaleri Partizana u nedelju od 13.00 sati gostovaće u Subotici gde će u okviru 19. kola Superlige odmeriti snage sa Spartakom.

Crno-beli na sever Vojvodine odlaze osokoljeni trijumfom nad AZ Alkmarom u 5. kolu Lige Evropa.

Međutim, ako je suditi po onome što je do sada bio trend i onome što je do sada viđeno kada je ekipa „Parnog valjka“ u pitanju, trijumf na evropskoj sceni ne znači nužno i dobre igre na superligaškim terenima.

Još za vreme mandata Zorana Milinkovića, a kasnije i pod kapom Ljubinka Drulovića, ekipa Partizana jedno lice je pokazivala u kontinentalnim okršajima, a sasvim drugo na domaćoj sceni.

Ipak, činjenica da će „Parni valjak“ gostovati poslednjeplasiranom timu na tabeli SLS koji ima je jedini klub sa jednofirenim broje bodova sakupivši ih tek 9, uz navedeni trijumf u Alkmaru, dovoljan su razlog da beogradskom timu prišiju etiketu favorita pred ovaj duel.

– Razgovarao sam sa igračima i rekao sam im da moramo što pre da zaboravimo utakmicu sa Alkmarom. Malo smo slavili, ali počeli smo odmah posle toga da se pripremamo za utakmicu u Superligi. Spartak je promenio trenera i očekujemo da bude jako motivisan. Protiv nas svi žele da se pokažu – rekao je Ljubinko Drulović.

– Oseća se i kroz trening i kroz utakmicu radost u našoj igri koja je potrebna. Prisutna je velika pozitivna energija, i tada se znatno lakše dolazi do trijumfa. Možda ću odmarati neke igrače, ali to ću tek znati posle poslednjeg treninga pred utakmicu – istakao je strateg Partizana.

Meč na stadionu u Subotici igra se u nedelju od 13.00 sati.

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter