5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISTO KAO ZVEZDA: Ni Partizan neće u Tursku!

Objavljeno: 29.11.15 u 09:51

Aktuelna politička kriza u Turskoj uslovila je odluku čelnika Crvene zvezde da se odluče da ove zime ne putuju u Antaliju na pripreme.

Kao što je dobro poznato, Turska je u zategnutim odnosima sa Rusijom nakon obaranja vojnog aviona bivše ove bivše članice Sovjetskog Saveza.

Sve to uslovilo je da se rukovodstvo crveno-belih odluči da ne ide u Antaliju na pripreme. Po svoj prilici taj identičan recept iskoristiće i u crno-beloj kuhinji.

– Zbog aktuelne situacije, ne bi trebalo ići u Tursku. Videćemo još gde ćemo, verovatno u Španiju – otkriva potpredsednik Partizana Vojislav Nedić, prenosi Sportski žurnal.

0
0
5 Komentara
    • Kad bi bilo bar malo pameti u tvojoj glavi, pitao bih te kakve veze imaju „sever“ i „jug“ sa tim što Partizan neće da ide u Tursku na pripreme. Ali neću te to pitati jer si glup, a od gluperde se ne može dobiti smislen odgovor.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter