7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ OTKRIO: Zvezda kupuje Holanđanina

Objavljeno: 25.11.15 u 13:02

Posle dosta vrema Crvena zvezda je u prethodnom prelaznom roku pogodila sa pojačanjima, a velika zasluga za to svakako pripada i treneru Božoviću koji je imao veliku ulogu u celoj priči.

Sezonu je odlično otvorio Luis Ibanjez, Hugo Vijeira je zablistao u derbiju, a Mičel Donald je konstatno dobar. Upravo kada je reč o Holanđaninu generalni direktor kluba Zvezdan Terzić poručio je da će nejgov ugovor biti otkupljen od ruske Mordovije iz Saratova.

– Bolje kupiti tri skupa, ali kvalitetna, nego gomilati prosečne igrače. Najskuplji je loš igrač, pogotovo u velikom klubu kao što je Crvena zvezda. Ibanjez je lokomotiva ovog tima, Donald je jedan od najboljih na poziciji zadnjeg veznog koji su igrali u Zvezdi. Fasciniran sam. Nema straha, sigurno ćemo da otkupimo Dinalda i regulišemo njegova zaostale plate, jer želimo da bude srećan u Srbiji, rekao je Terzić u izjavi za Žurnal.

0
0
7 Komentara
  1. Pravi potez.Do sada sam ga gledao na TV i uvek je bio medju najboljima,bez previse atraktivnih poteza ali uvek koristan.U Nedelju sam ga gledao uzivo na Cairu i zapazio ono sto se preko TV ne moze videti,vec samo na stadionu a to je njegovo kretanje,pravovremeno postavljanje,izvanredna percepcija i duel igra.Donald je,po meni,bio ubedljivo najbolji igrac na terenu,prekinuo je dosta akcija,oduzeo mnogo lopti i zapoceo gotovo svaki napad svog tima.Odlican je bio i Ibanjez,kao i Grujic,Lukovic ali Donald je najbolje odigrao.

    0
    0
    Odgovori
      • @Mandalovsli
        Ti se ne razumes u fudbal,prijatelju…taj Grujic je u vecini novina proglasen za igraca utakmice.Imao je stvarno dobre poteze ali je i jedan deo utakmice bio na leru,neprimetan.Tako da je za mene najbolji bio Donald.Ne pricam ovo kao neki diletant,nego neko ko poseduje trenersku licencu i ko je igrao aktivno vise od 15 godina fudbal.

        0
        0
        Odgovori
  2. ti decko nisi grobar do koske…vec retard do koske koji ne zna ni gde mu je stadion,ciji je i kako se zove…reci na koju tekmu svog kluba bi iso da ti kupim kartu?? donald za predsednika!! 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. ..“Leteci Holandjanin..“ ili „Ukleti Holandjanin..“, KAO I TI UOSTALOM, A I KLUB SA MRAKane.. .!. XXAAXXAA .!. BOLJE I LETECI HOLANDEZ, NEGO LETECI „MAGARCI“.. ILI NIJE..??!!! .!. XXAAXXAA .!. U SVAKOM SLUCAJU, LETITE IZ PRVE LIGE, UEFA ZNA ZASTO..LETITE, BEZ KRILA..MILOGORCI…!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. A od kojih to para? Ovima treba zabraniti i pionire da registruju a kamoli strance koje nemogu da placaju redovno. A da ti lepo Terzicu dovedes Mesija,pa da igra na crtu,na kredu,a? Dobio bi odgovor od Mesija samo takav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter