5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UŠLI U TRKU: ‘Srpski Mesi’ na meti velikana Premijer lige!

Objavljeno: 23.11.15 u 11:50

Krilni napadač Partizana Andrija Živkvoić i vezista Crvene zvezde Marko Grujić svakodnevno pune stubce domaćih i inostranih portala i listova.

Mediji se utrkuju da presele ovu dvojicu igrača u neki od vodećih klubova „Starog kontinenta“ i nema sumnje da je upravo ovaj tandem „Zlanih Orlića“ i najtraženija „roba“ na fudbalskoj pijaci među srpskim fudbalerima.

U nedelju se saznalo za pakleni plan Pari Sen Žermena da angažuje Andriju Živkovića, a kako pišu britanski mediji, fudbalski klub Arsenal rešen je da pomrsi konce ekipi sa Parka prinčeva.

Naime, prema pisanju engleskog Ekspresa, klub sa Emirejts stadiona uključio se u trku sa Čelsijem, Pari Sen Žermenom, BenfikomAtletiko MadridomViljarealom i Valensijom koji su do sada pokazali interes za brzonogim driblerom.

Kako piše ovaj list, Arsen Venger se ubraja među favorite za potpis mladog igrača. Ipak, hoće li do ovog transfera doći, moraćemo da sačekamo i vidmo.

0
0
5 Komentara
  1. Andrija je bio vodeci igrac prvaka sveta na U19. To su bili i Maradona , Zidan i Pogba, Nema tu iznenadjenja. Zna se ko moze da postane fudbalska zvezda. Ovaj moze ali ne mora. Pogresi li u izboru kluba upropastice karijeru. Ali kako odbiti npr,10 miliona evra.

    0
    0
    Odgovori
    • Da je bio vodeci igrac,proglasili bi ga za najboljeg na svetu ali on nije ni medju 3 najbolja.Milinkovic je proglasen za 3.najboljeg a Rajkovic za najboljeg golmana,sto znaci da su bolji od njega a ja bih dodao i Maksimovica i Zdjelara,da su bili bolji na tom SP U20.Da je bio najbolji,ziri bi ga proglasio,tamo nema klubastva.Previse izvikan igrac,koji je samo prosek i nista vise.

      0
      0
      Odgovori
  2. Grujicu svaka cast,potencijal je u pitanju,nema greske. ALI, Zile je vest, On je taj koji trenutno interesuje belosvetske bogate klubove, nema ljutis ! PS : Bolji je igrac, dzaba klubaska ljubomora, ceo svet je imao prilike da vidi na delu. Jos jednom, Gruji svaka cast ali ne u isti kos sa maestrom iz Nisa.Sportski pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Trenutno su i jedan i drugi samo talenti i prosecni igraci u nekim evropskim okvirima.Nema klubaske ljubomore ali Grujic je kompletniji igrac i ostvarice bolju karijeru u inostranstvu a verujem i u bolji transfer od Zivkovica.Uostalom,vreme ce pokazati za sve,pa i za njih dvojicu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter