0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ: Možemo da pobedimo Juventus

Objavljeno: 21.11.15 u 11:34

Pored derbija u Primeri i Premijer ligi danas se i u Seriji A igra duel velikana – sastaju se Milan i Juventus, jedan od najvećih dvoboja italijanskog fudbala.

Ni jedan ni drugi tim nisu najbolje otvorili sezonu, Milan je na šestom mestu sa dva boda više od Juventusa koji je tik uz „rosonere“.

– Nepotrebno je da objašnjavam koliko je ovaj meč važan, kako istorijski tako i trenutno. Znamo da je Juventus snažan tim koji se oporavlja nakon lošeg starta sezone, ali siguran sam da možemo da odigramo na njihovom nivou i pobedimo u ovom duelu, rekao je trener Milana Siniša Mihajlović.

Srpski stručnjak je nastavio u istom ritmu, bez da je čekao pitanja novinara.

– Radi se o duelu protiv direktnog rivaa u borbi za visok plasman. Mi se za svaki meč spremamo na najbolji mogući način i znamo da ako budemo igrali kako umemo izazvaćemo im mnogo problema. Kod nas vlada neka čudna atmosfera, kada izgubimo shvata se tragično, a kada pobedimo kažu da je moglo i bolje. Ponavljam da ovaj meč nije pitanje života i smrti. Ima još sedam mečeva do kraja prvog dela šampionata i verujem da možemo da zadržimo prosek od 2,2 boda po meču koji smo ostvarili u poslednjih nekoliko duela, objasnio je Miha.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter