10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAJBOLJI SPORTSKI BREND U SRBIJI: KK Crvena zvezda je tamo gde pripada – u vrhu!

Objavljeno: 20.11.15 u 20:51

KK Crvena zvezda Telekom proglašen je na SPORTO najvećoj regionalnoj konferenciji o sportu, u Portorožu, za najbolji sportski brend u Srbiji.

Zvezda je prvi put dobila ovu prestižnu nagradu, koja se dodeljuje na osnovu istraživanja javnog mnjenja, koje je ove godine vodila agencija Mediana.

KK Crvena zvezda Telekom već godinama na polju marketinga i predstavljanja svog kluba, čini krupne korake, od raznih promotivnih akcija, sponzorstava, pa do kompletne ponude za gledaoce na utakmicama, koje klubu donose prihode, i koji će u bliskoj budunosti u potpunosti od našeg kluba napraviti moderan i finansijski potpuno samoodrživ sistem, kome naš klub već godinama teži.

Ovu prestižnu nagradu je primio direktor marketinga Filip Sunturlić:

-Zahvaljujemo se organizatorima SPORTO konferencije, na nagradi za najbolji sportski brend u Srbiji, u oblasti Klubova i organizacija. Naporan i veliki rad u prethodne četiri godine, je dobio i potvrdu kroz ovu nagradu. Veliki uspeh je šta smo uspeli da uradimo za ćetiri godine, da napravimo moderan sportski sistem, finansijski samoordživ, nalik onima kod najvećih Klubova i sportskih organizacija u Evropi. Sama činjenica da smo tri godine zaredom sa uspehom učesnici Evrolige, i da smo prošle godine osvojili triplu krunu, su pravi pokazatelj naše vizije. Za ovu nagradu su podjednako zaslužni svi, od igrača od prošle sezone, ali i ove sezone, svi Zvezdini bivši asovi, treneri, ali i svo koji rade dononoćno (od ekonoma, svih ljudi u menddžmentu, volontera pa sve do predsednika Kluba) da bi Klub bio tamo gde pripada, u samom vrhu. Zato ovom prilikom svima kojima crvena boja u srcu, čestitam ovaj trofej, a nama će ovo biti podstrek da nastavimo još jače da radimo – navode iz Zvezde.

KK Crvena zvezda će i u budućnosti nastaviti da radi ono što čini već godinama, a to je, da uz dobre rezultate svih selekcija, pomera granice i na polju marketinga.

Treba napomenuti da Zvezda ovo priznanje deli sa KK Partizan koji ga osvaja po treći put uzastopno, a i da su najbolji sportisti Novak Đoković ni Ivana Španović.

0
0
10 Komentara
  1. Ništa neuobičajeno,već ono što smo svi znali,čista istina i realnost.Najveći srpski brend,ponos i svetinja Srbije.

    0
    0
    Odgovori
    • @PR
      Džaba vam je purgeri što se tešite i ne priznajete činjenice i istinu ali je najbitnije za Srbiju da je najveće zlo srpske košarke,sada prošlost i pri dnu tabele,gde će i ostati,dugo,dugoooo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter