0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN MILOJEVIĆ: Ne zanima nas loša forma Olimpije

Objavljeno: 20.11.15 u 11:53

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević poručio je pred gostovanja ljubljanske Olimpije da njegov tim ne interesuje loša forma slovenačkog tima.

Tim iz Ljubljane našao se u mračnoj seriji od četiri poraza, nakon što su u petom kolu priredili veliko izennađenje pobedom nad Crvenom zvezdom u dvorani „Pionir„.

– Teška utakmica je pred nama. Olimpija je kvalitetna ekipa koja je ove sezone pružila nekoliko odličnih partija. Trenutno nisu u najboljoj formi, ali nas to svakako neće zavarati. Igrački kvalitet im daje za pravo da budu favoriti u velikom broju mečeva i konkurenti su nam u borbi za plej-of – istakao je Milojević i dodao:

– Potrebno je da u meč uđemo rasterećeni i da uz veliku dozu agresivnosti pokušamo da pobedimo – poručio je MIlojević za klupski sajt.

On je naglasio i da će u susretu sa Olimpijom igrati oporavljeni mladi Francuz Alfa Kaba. Utakmica 10. kola ABA JDT lige između Olimpije i Mega Leksa igra se u subotu od 17.00 sati u dvorani „Stožice“.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter