0
Dejvis kup

ENDI MAREJ: Ne želim da živim u strahu od terorizma!

Objavljeno: 16.11.15 u 21:32

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da se ne plaši da igra finale Dejvis kupa u Belgiji.

– Sada su svi zabrinuti zbog raznih stvari. Ali, mislim da je najbolje što možemo da uradimo da živimo normalno, da ne menjamo mnogo, pošto će onda teroristi pobediti – rekao je Marej.

U terorističkim napadima u petak uveče u Parizu ubijeno je 129 ljudi a više od 350 je ranjeno. U jednom od napada trojica bombaša samoubica pokušali su da uđu na stadion „Francuska“ gde su domaći tim i aktuelni svetski prvak Nemačka igrali prijateljsku utakmicu.

Neki od napadača povezani su sa Belgijom, a u Gentu će se od 27. do 29. novembra odigrati finale Dejvis kupa između domaće selekcije i Velike Britanije.

– Moramo da idemo tamo i da radimo ono što uvek radimo i pokušamo da ne promenimo mnogo. To je sve što možemo. Ne želim da živim u strahu svaki put kada izađem na teren, a tako ću i u Belgiji – rekao je Marej.

Marej je danas pobedio Španca Davida Ferera sa 6:4, 6:4, u prvom kolu završnog ATP turnira u Londonu. U drugom meču večeras od 21 čas igraće Španac Rafael Nadal i Švajcarac Stan Vavrinka.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter