0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ISTINA O ‘RIBANJU’: Čović objasnio zašto je bio u svlačionici posle poraza Zvezde od Igokee

Objavljeno: 16.11.15 u 15:00

Poraz od Igokee u sinoćnjem meču 10. kola ABA JTD lige, treći ove sezone u regionalnom takmičenju, pokrenuo je brojne spekulacije o reakcijama u klubu sa Malog Kalemegdana.

Pojavila se priča da je predsednik kluba Nebojša Čović posle meča sišao u svlačionicu i da je tom prilikom održao poduži sastanak sa igračima, međutim istina je sasvim drugačija.

– Nije bilo nikakvih hitnih sastanaka, niti ribanja ekipe i trenera. Ono što je već poznato i što je neka moja praksa jeste da posle svake utakmice dođem do svlačionice i razgovaram sa trenerom. Takođe, praksa je i da pre utakmice budem uz tim i da „overim“ sa igračima i pružim im maksimalnu podršku, objasnio je Čović u izjavi za Mocartsport.

Takođe, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana poručio je da mu ne pada na pamet da odgovara na pitanja koja se gotovo redovno ponavljaju, a u vezi sa eventualnom smenom trenera Radonjića. Više o tome pročitajte OVDE.

Jeste li pročitali na koji način je jedan bivši igrač Crvene zvezde na slikovit načion objasnio zbog čega je Igokea trijumfovala u Beogradu?

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter